Ferieperioder

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ferie når det passer dig

Ferie i det spæde forår når de første tegn på nyt liv viser sig, lange lyse aftener på terrassen i højsommeren med duften fra hybenroserne eller måske en stille ferie væk fra julestress i december - du kan frit vælge, vi udlejer sommerhuse året rundt.

Uanset hvilken form for ferie, du er mest til, så kan du med sikkerhed finde et sommerhus, der matcher dine krav og ønsker - du skal dog ikke vente for længe, da de mest populære ferier hurtigt bliver udsolgt.

Du kan finde mere info om de forskellige ferier herunder - måske bliver du fristet til at booke din næste ferie allerede i dag! 

Last Minute tilbud

Er du en af dem, der spontant booker ferie, eller har is i maven og venter på det helt rigtige tilbud på det helt rigtige hus? Så er det vores Last Minute huse, du skal holde øje med. Jo tættere du kommer på ankomsten, jo mere kan du være heldig at spare på din ferie til Blåvand. Vi kan dog ikke garantere, at der kommer tilbud på lige netop det hus, du har i kikkerten, eller at det er ledigt, så du skal holde godt øje. Vi opdaterer løbende vores Last Minute kategori, så der altid er et stort og gode udvalg af dejlige feriehuse i Blåvand og omegn. 

Se Last Minute tilbud her!
Find dit næste sommerhus her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerferie

Det er ikke en overdrivelse, når vi siger, at lige netop i sommermånederne er Danmark helt uden sammenligning. Dannebrog vejer over stråtækte huse, nætter der, føles som om, varer for evigt og ikke mindst en stemning af forventningsglæde over den forestående ferie! I Blåvand får du det hele - og lidt til. Blåvand ligger i noget af Danmarks dejligste natur, tæt på det fascinerede Vesterhav og tæt på skov og plantage. Derfor kan du også se frem til en ferie fyldt med både store naturoplevelser og sjove aktiviteter. Vi har en lang række feriehuse, der kan give dig den ultimative følelse af både sommer og afslapning - om du er til tidlig ferie i juni måned, højsommer i juli eller sensommerferie i august, så er vi sikre på, at du kan finde lige præcis det rette hus til dig og din familie. Du skal dog ikke vente for længe - der er mange, der drømmer om sommerferie i Blåvand, og vores huse er derfor hurtigt booket. 

Book din sommerferie allerede i dag!

Miniferie

Måske har du brugt dine hele ferieuger i et af vores lækre sommerhuse, men er ikke helt mættet af Blåvand og områderne omkring - så er en miniferie det helt rette valg for dig. Du behøver ikke andet end et par fridage, og du får til gengæld hele følelsen af ferie og afslapning. Det er den ideelle løsning for den travle eller for dem, der gerne vil sprede ferien ud over året! Ferie i Blåvand er bemærkelsesværdigt dejligt uanset hvilken sæson, du vælger at besøge os i. 

Det er blandt andet muligt at booke en miniferie i en af vores skønne, stråtækte ferielejligheder i Vesterhavsparken, der ligger helt centralt i vores charmerende ferieby, Blåvand. Du får altså både den lune feriestemning og det friske pust fra Vesterhavet, der kun ligger en kort gåtur væk fra byens midte.

Er du blevet overbevist om en miniferie? Så kan du allerede i dag booke dit ophold og begynde at glæde dig til en miniferie i et af Danmarks dejligste ferieområder. 

Book din miniferie her