Horns Rev 18

Feriehus 712 • Horns Rev 18 • Blåvand

Op til 11 personer
{{facility.text}}

Det skønneste og velholdte poolhus i fantastiske omgivelser, beliggende på Horns Rev 18

Lad feriestemningen synke ind og indånd den friske Vesterhavsluft allerede ved ankomst til feriehuset. Fra den store naturgrund er der nemlig ikke mere end 300 meter til kysten, så man fornemmer virkelig havet, når man står på feriehusets store naturgrund. Er det ikke umiddelbart Vesterhavet, der frembringer feriestemningen, skal man blot finde vej ind til husets indbydende swimmingpool – så er der dømt ferie, sjov og afslapning.

Renoveret i 2020
Med røde mursten og stråtag har sommerhuset i Blåvand et meget klassisk sommerhuslook, hvilket er super charmerende og passer rigtig godt ind i naturen, der omgiver huset. Indvendigt mødes man af en lys og rummelig indretning, som tydeligt udtrykker, at huset løbende er vedligeholdt, senest i 2020. Alt fremstår med andre ord i rigtig fin stand.
Det toetagers sommerhus på Horns Rev 18 har plads til 11 personer og har soveværelser samt badeværelser jævnt fordelt på de to etager. I stueetagen ligger husets hjerte – det åbne køkkenalrum med et stort lyst køkken og spisebord med plads til alle. Herfra er der adgang til det ene soveværelse med dobbeltseng samt det rum, der helt sikkert kommer til at ligge rammerne til mange timers sjov, pool- og wellness-afdelingen. Her er der både en 17 m² stor pool, spa, sauna samt et af husets tre badeværelser.
I den anden ende af stueetagen ligger husets bryggers, andet soveværelse med dobbeltseng samt endnu et badeværelse.

1. sal med udsigt og brændeovn
Husets hyggelige stue ligger i det store fællesrum på husets øverste etage. Lyse skråvægge, brændeovn og en fransk altan giver en virkelig hyggelig stemning, som indbyder til henslængte eftermiddage og samvær. Sommerhusets sidste badeværelse ligger her på første sal sammen med yderligere tre soveværelser med enkeltsenge. Et sommerhus med to etager på en beliggenhed som denne er virkelig attraktivt, da det giver et fantastisk syn mod havet og den specielle natur, som den danske vestkyst er kendt for.

Sydvendt terrasse
Sommerhuset ligger som nævnt på en dejlig naturgrund. Helt præcist er det en 2500 m² stor grund med lyng, klitter og en lækker sydvendt terrasse, som der både er direkte adgang til fra husets pool-afdeling og køkkenalrummet. Der er naturligvis havemøbler, liggestole samt en grill til rådighed – alt hvad der er brug for til dejlige somre og ferier på terrassen i Blåvand.
Horns Rev 18 ligger imellem Blåvand centrum og Blåvandshuk Fyr, hvilket er en super attraktiv placering tæt på strand og natur.

Samlet set er dette et hus for familien eller familierne, som ønsker sig lidt ekstra på deres ferie ved Vestkysten, men som ikke vil gå ned på hygge og sommerhuscharme. Så hvis man leder efter et godt beliggende og velholdt poolhus, så kan søgningen indstilles nu – det ligger på Horns Rev 18.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.