Hans Thuesensvej 36

Feriehus 739 • Hans Thuesensvej 36 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Stort unikt sommerhus med lækre detaljer og kort afstand til både by og strand, beliggende på Hans Thuesensvej 36

Denne drøm af et feriehus står klar til at danne rammerne for en klassisk sommerhusferie i Blåvand. Det er den slags ferie, hvor man på få minutter kan være på stranden og samtidig have centrum meget tæt på. En ferie hvor der ikke mangler noget i sommerhuset – der er underholdning til børnene, forkælelse til de voksne og fredelige omgivelser trods den centrale placering. Med andre ord: Dette sommerhus i Blåvand skal helt sikkert opleves.

Velholdt sommerhus
Feriehuset blev bygget i 2008 og står fuldstændig velholdt, så alle detaljer virkelig spiller. Husets ejere har formået at integrere en masse varme i den lyse indretning hvilket gør, at man hurtigt falder til og føler sig hjemme i det 180 m² store sommerhus.
Det funktionelle køkken har alt i hårde hvidevarer og som en ekstra luksus, er der installeret en Quooker, så madlavningen går lidt hurtigere, og der derfor er endnu mere tid til hygge. Køkkenet ligger centralt i huset i åben forbindelse til spisestue på den ene side og dagligstue på den anden side. Ovenlysvinduer sørger for en fantastisk belysning i hele sommerhuset.

Huset har tre soveværelser med dobbeltsenge og skabe, så det er muligt at få pakket rejsetasken ud. Der ligger to store velholdte badeværelser i hver sin ende af feriehuset, og en rummelig entré med vaskemaskine og tørretumbler sørger for, at det ikke er nødvendigt at pakke hele klædeskabet til ferien.

Udendørs køkken og anneks med sauna
Sommerhuset er omkranset af en stor sammenhængende fliseterrasse, der er lige til at indtage igennem en af terrassedørene, som heldigvis er indsat i hvert rum, for en ferie i dette hus indbyder virkelig til at trække mange aktiviteter udenfor. Lav en stor grillmiddag i det udendørs køkken, kom helt ned i gear i den udendørs sauna og køl derefter ned under den udendørs bruser. Når mørket falder på om sommeren eller på solrige vinterdage, kommer den hyggelige pavillon i haven virkelig til sin ret. Her kan der bruges mange timer med strikketøjet, kortspil eller noget helt tredje.
Der kan tilmed leges, laves mad og slappes af helt uforstyrret, da den store naturgrund ligger i skønne, rolige og fredelige omgivelser.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.