Vandflodvej 2, Hus 16

Feriehus 742 • Vandflodvej 2, Hus 16 • Blåvand

Op til 5 personer
{{facility.text}}

Feriebolig med central placering, beliggende Vandflodvej 2, Hus 16

Ikke langt fra hovedgaden ligger denne perle af et sommerhus i Blåvand. Stilen emmer af Vesterhavsferie fra første øjekast, og her kommer fornemmelsen af Vesterhavet helt ind i stuen. Op til 5 personer kan nyde ferien her, hvor der er kort afstand til hav og by. Hovedgaden ligger få hundrede meter væk, hvor både butikker og restauranter egner sig til alle familiens medlemmer.

Området på Vandflodvej 2 hedder Blåvandshus. Her ligger husene side om side, og fornemmelse for badeferie fås i samme øjeblik området besøges. De hyggelige træhuse i to plan danner rammerne for et hyggeligt område, hvor stemningen i Blåvand mærkes tæt på.

I stueplanen er der terrasser på begge sider af huset. Indgangen til huset tilgås fra den ene terrasse, og i entréen er der adgang til boligens badeværelse med gennemløbsspa og sauna. Forkæl krop og sjæl og hop en tur i de varme bobler - nyd at ferien er startet!

Fra entréen er der også adgang til køkken med plads til, at hele familien aktivt kan deltage i madlavningen. Køkkenet har direkte adgang til stuen, som er nydeligt indrettet med spiseplads, sofahjørne og udgang til terrassen. Terrassen har havemøbelsæt med lidt beplantning og afskærmning.

Oppe ad trappen findes ferieboligens førstesal, som indeholder badeværelse og to soveværelser. Det ene soveværelse på førstesalen har udgang til egen altan med plads til havemøbler. Her kan ferieboligens gæster nyde mange solskinstimer og hyggelige stunder sammen.

Zoo byder på oplevelser for store og små, og Tirpitz museet giver et fantastisk indblik i, hvordan livet var ved vestkysten under besættelsen. Få også den levende historie om Tirpitz bunkeren, der med sin størrelse havde enorm betydning for tyskernes magt over området.

Er lysten mere til lange gåture ved stranden, ligger denne så langt som øjet rækker mod nord og mod øst.

Mulighederne er mange i Blåvand, og kun fantasien sætter grænser for, hvad familien kan opleve her. Så pak taskerne og vend snuden mod Blåvand til det brusende og kølige Vesterhav.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.