Møllehusvej 43A

Feriehus 745 • Møllehusvej 43A • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Luksussommerhus med et væld af faciliteter, beliggende på Møllehusvej 43A

Dette skønne sommerhus i Blåvand er for dem, der er på udkig efter en luksusferie. 
Fra entreen er der adgang til tre af husets værelser med hver sit badeværelse. Videre i huset kommer man til køkkenalrummet, som agerer som husets samlingspunkt. Her oser af hygge og hjertevarme, hvor alle mand kan samles til dejlige stunder, enten ved spisebordet eller ved billardbordet. Omkring billardbordet kan konkurrencegenet udfordres med en lille dyst. 
Lige på den anden side af den flotte mur, beklædt i de flotte akustikpaneler, findes stuen. Det behagelige sofamøblement byder ind til afslapning og filmhygge. Fra stuen er indgang til husets sidste to værelser, som ligeledes har to flotte badeværelser. Alle fem soveværelser har egen udgang, direkte til den flotte træterrasse.

Udenfor er huset mindst lige så lækkert. Den sydvestvendte træterrasse har faciliteter til alt slags vejr. Udejacuzzien er oplagt at smutte i, uanset hvordan vejret er, for når først man sidder under det lune og boblende vand, fortrænger man alt omkring sig. Herefter er det måske tid til et smut i saunahytten, hvor kroppen kan blive varmet godt igennem. Og der er mere endnu... længere omme på terrassen står grillhytten, som også kan bruges på alle årstider. Her kan alle samles omkring madlavningen, som giver et godt fællesskab. 
Når middagssolen står på sit højeste, kan de store markiser rulles ud, som giver en dejlig skygge til at opholde sig i. Og senere på dagen, efter solnedgang, er markiserne igen relevante. De kan sagtens holde duggen væk, og læg dertil de gode terrassevarmere til. Samlet set forlænges sommeraftnerne betydeligt, når man kan sidde under markiserne med terrassevarmerne tændte. 

Blåvand Zoo ligger få minutters kørsel fra huset. Med flere arrangementer dagligt på programmet, er her underholdning til hele familien. Er der mere stemning for at dykke ned i historier om Vestkysten, så tilbyder bunkermuseet Tirpitz både faste og periodiske udstillinger.  
Mulighederne er mange for ferien i Blåvand, og dette fantastiske hus er et af dem, der bare skal opleves. Velkommen til en uforglemmelig ferie på Møllehusvej 43A. 

Desuden er der solceller på taget, så I som gæster sparer på strømregningen, når solen skinner.

NB: Brænde under gaspejsen er til pynt.
 
Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.