Brdr Lauridsensvej 12

Feriehus 770 • Brdr Lauridsensvej 12 • Ho

Op til 6 personer
{{facility.text}}

På Brdr. Lauridsensvej 12 finder du et dansk svar på en svensk ødegård

Beliggende på Brdr. Lauridsensvej 12 findes et sommerhus, som i sandhed formår at skille sig ud fra mængden. Med sit ydre bestående af røde bjælker og sin beliggenhed omkranset af træer, sender sommerhuset hurtigt tankerne i retning af de svenske ødegårde. En romantisk idyl der er svær ikke at forelske sig i.

Husets indretning
Sommerhuset, som blev renoveret i 2019, byder husets gæster velkommen med et stort og lyst køkkenalrum, så snart de træder ind ad døren. I dette rum er der plads til at leve og være, og enhver gæst vil instinktivt få følelsen af, at det er her, man har allermest lyst til at holde ferie.
I den ene ende af det store rum ligger der et nyt flot køkken. I dette er der mulighed for, at alle kan lege kokke på samme tid, hvis dette lyder som en sjov aktivitet. Der er plads til, at madlavningen kan blive centrum for hyggen - eller måske danne scenen for en frisk konkurrence, hvor familien en gang for alle kan få afgjort diskussionen om, hvem der egentligt ville slutte højest på podiet i Masterchef.
Huset er indrettet med 3 soveværelser, hvor der i alt er plads til 6 overnattende gæster. Herudover er der også 2 badeværelser at finde, så bekymringerne om lange køer til badet, er slet ikke til stede.
Bevæger man sig ud ad den dobbeltdør, som er placeret for enden af stuen, træder man direkte ud på den 45 m2 store terrasse. Terrassen snor sig langs husets kantede ydervægge, og solbekymring er derfor ikke noget, der skal fylde. Det er nemlig muligt både at finde morgen- og aftensol på terrassen – det gælder bare om at finde det rigtige spot!

Husets placering
Sommerhuset er placeret ved Ho på den jyske vestkyst. Det betyder, at er ønsket vand, vand og mere saltvand, så er der ikke langt fra tanke til handling. Kysten er placeret kun 880 meter fra hoveddøren, og vandet nærmest springer en i øjnene, før skoene er smuttet om fødderne. Er ønsket et strandbesøg så kræver det blot en hurtig tur på cykel. Et dyp i det store blå hav gemmer sig nemlig kun 4700 meter fra det lille hus.
Skal der handles til aftensmaden, så kræver det en lidt længere tur. De nærmeste indkøbsmuligheder er placeret 5600 meter fra sommerhuset, men så er det godt, at aftensmaden er så tæt på, at man næsten kan dufte den fra terrassen. Blot 900 meter fra huset ligger der en hel række restauranter, som bare venter på at blive testet og nydt.
Brdr. Lauridsensvej 12 er det perfekte feriemål for alle, som ønsker en ferie i pagt med naturen. Her får man et nyistandsat og lyst sommerhus, som skaber de perfekte rammer for, at man kan lukke alt andet ude og holde fokus på dem, ferien skal tilbringes med.
 
I huset er det ikke tilladt at medbringe husdyr eller at ryge. Ungdomsgrupper er heller ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.