Solhaven 4

Feriehus 777 • Solhaven 4 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Charmerende stråtækt sommerhus med egen skovlegeplads, beliggende på Solhaven 4

På hyggelige Solhaven ligger dette stråtækte sommerhus i Blåvand. Indenfor byder huset på et væld af faciliteter til alle i familien om end man er til hyggelige stunder i bløde sofaer eller videospil på konsol. Huset er moderniseret med flot køkkenalrum, hvor alle mand kan samles. Imens det gode måltid tilberedes, kan familiens madlavningshold nemt følge med i aktiviteterne i resten af stueplan. Førstesalen er smagfuldt indrettet med blandt andet akustikpaneler. 

Aktiviteter for alle 
I dette hus kommer børn og voksne ikke til at kede sig. I stueplan kan wellnessglade gæster boltre sig på husets store badeværelse med spa, sauna og stemningsfyldt afslapningsområde. På førstesalen ligger husets aktivitetsrum med airhockey, dart og hyggeligt spillehjørne med sækkestol. Er lysten mere til en blød sofa og fordybelse i en god bog, er muligheden også for det. I stuen på førstesalen kan skuldrene sænke sig og roen falde på, mens udsigten til det grønne område nydes fra rummets store vinduesparti. Find den indre spillefugl frem, og lad familieduellen bestå over brætspillet alle har set frem til.

Ferie i naturen 
Ved dette skønne sommerhus i Blåvand er det en fordel at kunne lide at være aktiv i det fri. I den lille skov ved siden af huset er der bygget en spændende og let udfordrende forhindringsbane som gæster i alle aldre kan deltage aktivt i. En super skovlegeplads, der udfordrer alle aldre – al færden på eget ansvar. Er der brug for et hvil efter forhindringsbanen er gennemført, er en farverig hængekøje klar til at hoppe direkte op i. Alt imens forhindringsbanen udforskes er husets sydvendte terrasse klar til masser af solskinstimer. Havemøblerne og liggestolene står klar til afslappende stunder med solbadning og måske et køligt glas rosévin. 

Brug området
Ikke langt fra sommerhuset ligger velbesøgte Blåvand Zoo. Den zoologiske have er yderst børnevenlig, og har aktiviteter på programmet dagligt. Er interessen mere for historie, er bunkermusset Tirpitz et besøg værd. Museet har faste og periodiske udstillinger. Der fortælles historier fra lokalområdet, ligesom der graves dybere i bestemte temaer. 
Melder sulten sig efter en lang dag, byder Blåvand by på restauranter med forskelligt på menuen.  
Hovedgaden summer af feriestemning med de mange caféer og specialbutikker. Her er stort udvalg for både store og små. Skal der et minde med hjem i kufferten, er det naturligvis muligt at finde souvenirs.

Find det gode fodtøj frem, og vær klar til oplevelsesrige ferier på Solhaven 4.


Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.