✓ Golf
✓ Fodboldgolf
✓ Badeland

Mere værdi for gæsterne i dit sommerhus

Hos Feriekompagniet elsker vi at forkæle vores gæster. Derfor får alle, der booker dit hus en række fordele, med i pakken, når de tager på ferie i Blåvand.

Attraktive forhold for husets gæster:

- Gratis golf i områdets golfklubber

- En omgang gratis rundstykker til hele flokken

- Gratis adgang til Svømmehallen i Varde Fritidscenter

- Rabat på billetter til LEGOLAND

- Rabat på Fodboldgolf

- Gratis barneseng, barnestol og grill

- Rabat på billetprisen til Parkgolf Blåvandshuk 

 

Her kan du læse mere om de fordele Feriekompagniets gæster får tilbudt, når de ankommer til Blåvand.

 

Vi er digitale

Udover listen med fordele får alle gæster et par dage før ankomst tilsendt et link til vores digitale gæsteside. Her kan gæsten blandt andet taste forbrug ind ved ankomst og afrejse, og de har mulighed for at tjekke ind og ud og betale forbruget, uden at skulle ind til os. Via linket kan de også hente de forskellige vouchers med gratis rundstykker, gratis golf, osv.

Gæstesiden er under konstant udvikling og vi har blandt andet fået udviklet muligheden for digital aflæsning af vand, som kører helt automatisk og sikrer at vi undgår fejl og snyd.

Flere af vores huse har elektronisk dørlås. Det betyder, at hvert hold gæster får deres egen unikke kode og derfor kan køre direkte til og fra huset. Det har vi regnet ud sparer Blåvand for 190.00 kørte kilometer årligt. De gæster, der har fået udleveret en nøgle skal selvfølgelig aflevere den på kontoret. Rejser de uden for vores lukketid, kan de bare smide den i postkassen.

Tilbage til husejersiden