✓ Udvikling af Blåvand
✓ Lokalt bureau
✓ Fordele som husejer

- Sammen skaber vi Blåvand

Udviklingen og forbedringen af Blåvand og Ho er hjerteblod for os. Vi har gennem årene investeret mange millioner kroner i at udvikle vores destination og det vil vi blive ved med. Vi vil også gerne tjene penge på vores aktiviteter, men vores historie dokumenterer også at de fleste af de penge vi tjener bliver geninvesteret i lokalområdet.

Så en udlejningsaftale med Feriekompagniet er ikke kun en aftale med områdets største og bedste udlejningsbureau– det er også en accept af, at du som husejer kan medvirke til, at vi kan fortsætte med at investere penge i udviklingen af Blåvand og Ho.

Udlej dit sommerhus gennem Feriekompagniet Blåvand og lad dine lejere få glæde af vores lokalkendskab og mange fordele, mens vi tager hånd om det administrative for dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@feriekompagniet.dk eller på telefon 75 27 50 70

Hvorfor vælge Feriekompagniet?

Lokalt bureau og lokal udvikling
Feriekompagniet er et 100% LOKALT feriehusbureau med rødderne dybt forankrede i Blåvand. Udviklingen af Blåvand som feriedestination er hjerteblod for os, og ligesom rigtig mange lokale sommerhusejere investerer vi hvert år i området til gavn for turister, erhvervsliv og husejere. Siden 1998 har Feriekompagniet naturligt deltaget i udviklingen af Blåvand i tæt parløb med ejerne familien Slaikjær, som driver den 6-stjernede Hvidbjerg Strand Feriepark.

God udlejning er lig god økonomi
Feriekompagniet har kun et kontor, som ligger i Blåvand, derfor har vi kun forstand på udlejning af feriehuse i Blåvand/Ho-området. Med fuld fokus på dette marked, mener vi i al beskedenhed, at vi er eksperter i at udleje feriehuse i vores område – og jo bedre vi er til at udleje husejernes sommerhuse, jo mere tjener både husejerne og vi. Vi har åbent på kontoret 365 dage om året, så vi er altid tilgængelige for både gæster og husejere.