Udlejning med Feriekompagniet

- Sammen skaber vi Blåvand

Udlej dit sommerhus gennem Feriekompagniet Blåvand og lad dine lejere få glæde af vores lokalkendskab og mange fordele, mens vi tager hånd om det administrative for dig.

Bestil gratis og uforpligtende udlejningstjek

Hvorfor vælge Feriekompagniet?

Lokalt bureau og lokal udvikling
Feriekompagniet er et 100% LOKALT feriehusbureau med rødderne dybt forankrede i Blåvand. Udviklingen af Blåvand som feriedestination er hjerteblod for os, og ligesom rigtig mange lokale sommerhusejere investerer vi hvert år i området til gavn for turister, erhvervsliv og husejere. Siden 1998 har Feriekompagniet naturligt deltaget i udviklingen af Blåvand stærkt præget af ejerne familien Slaikjær, som driver den 5-stjernede Hvidbjerg Feriepark.

God udlejning er lig god økonomi
Feriekompagniet har vel nok den bedste udlejning med flest udlejede uger pr. sommerhus i Blåvand og omegn. Den store efterspørgsel skyldes ikke mindst, at de lokale erhvervsdrivende sammen med de mange lokale sommerhusejere har skabt en hyggelig og driftig by med gode og moderne feriehuse, hvor det er dejligt at komme hele året. Derfor mangler vi huse til udlejning.  

Dine fordele som husejer

  • Stærk markedsføring - læs mere
  • Flest udlejede uger per sommerhus i Blåvand
  • Ekstraordinær god service og tilgængelighed året rundt - læs mere
  • VIP oplevelser for feriehusejere - læs mere
  • Mere værdi for gæsterne i dit hus - læs mere 

Gratis og uforpligtende udlejningstjek

Da alle huse er forskellige, kan vi ikke opgive dig en nøjagtig lejeindtægt, før vi kender detaljerne. Hvis du ønsker at udleje dit sommerhus eller blot høre mere om mulighederne, kan du altid kontakte os for et gratis og uforpligtende udlejningstjek. 

Jeg foretrækker at blive kontaktet på: