✓ Udvikling af Blåvand
✓ Lokalt bureau
✓ Fordele som husejer

Sammen skaber vi Blåvand

Udviklingen og forbedringen af Blåvand og Ho er hjerteblod for os. Vi har gennem årene investeret mange millioner kroner i at udvikle vores destination, og det vil vi blive ved med. Vi vil også gerne tjene penge på vores aktiviteter, men gennem årene er de fleste af de penge, vi har tjent, blevet geninvesteret i lokalområdet.

En udlejningsaftale med Feriekompagniet er derfor ikke kun en aftale med områdets største og bedste udlejningsbureau– det er også en accept af, at du som husejer bidrager til udviklingen af Blåvand og Ho.

Når du udlejer dit sommerhus gennem Feriekompagniet i Blåvand, vil gæsterne i dit sommerhus få glæde af vores lokale engagement og kendskab.

Få lavet et gratis og uforpligtende udlejningstjek. Vi sætter en ære i at gøre det nemt for dig at udleje dit sommerhus.

Hvorfor vælge Feriekompagniet?

Feriekompagniet er et 100% lokalt feriehusbureau ejet af familien Slaikjær. I 1976 grundlagde Mona og Thorkild Slaikjær det, vi i dag kender som Hvidbjerg Strand Feriepark. I forbindelse med et generationsskifte i 1999 ønskede søskendeparret Steen og Lene Slaikjær at udvide forretningen med sommerhusudlejning. Hermed blev Feriekompagniet etableret.

Feriekompagniet har således dybe rødder i den vestjyske sand, og det har i alle årene været en gennemgående drivkraft at løfte og investere i området. Vi er stolte af at være lokale, og kendskabet og kærligheden til Blåvand og omegn præger hele forretningen, og den måde vi arbejder på.

Som husejer vil du derfor møde glade og engagerede medarbejdere, som ofte har været i bureauet igennem rigtig mange år. Vi er mere end 20 ansatte med vidt forskellige funktioner, men vi sætter en ære i at kende til hinandens opgaver og kunne hjælpe hinanden på kryds og tværs til glæde og gavn for vores kunder - gæsterne og husejerne!

Alle fortjener en skøn ferie

Vi ved, hvad det vil sige at have en skøn sommerhusferie. Når du lejer dit sommerhus ud ved Feriekompagniet, kan du være sikker på, at vi gør alt, hvad vi kan for at både du og gæsterne i dit sommerhus kan slappe fuldstændig af og nyde ferien i fulde drag. Her på husejersiden kan du læse alt om sommerhusudlejning, og er du i tvivl om noget, er vi ikke længere end en telefonopringning væk. Du kan ringe til os på telefon 75 27 50 70

Tilbage til husejersiden