VIP oplevelser for vores husejere

Når du lejer dit sommerhus ud sammen med Feriekompagniet, får du adgang til en masse fede VIP oplevelser. Læs mere om hver enkelt oplevelse nedenfor.

Langli til fods - For de aktive naturelskere

En helt særlig oplevelse er en tur til Langli. Vi vandrer på bunden af Ho Bugt, finder østers og får et indblik i livets gang på Vadehavets nordligste ø. Du skal være godt gående og have praktisk tøj på alt efter vejret. Husk rygsæk med vindjakke og overtræksbukser selv om vejret er dejligt. Det er en fordel at vandre i shorts og bare fødder i vandet. Der er plads til maksimalt 50 deltagere. Guide er Steen Slaikjær. Husk en lille madpakke og noget at drikke. Turen kan være anstrengende og vil blive aflyst i tilfælde af dårligt vejr - især vinden kan give problemer. Vi kører i egen bil fra Feriekompagniet til Ho, hvorfra vandreturen starter. Hunde IKKE tilladt.

Dato: 30. juli
Tidspunkt: 11.30 - 17.00
Tilmelding på mail til: Mette@feriekompagniet.dk
Mødested: Feriekompagniet

Saeler

Pigewellness - for husejere og døtre

Vi inviterer på en hyggelig aften i Blåvand Kurbad & Wellness, hvor 2 piger/kvinder (16+) fra din husstand har mulighed for at deltage. Arrangementet er gratis, og der er plads til ca. 70 gæster. Tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet.

Dato: 20. september 
Tidspunkt: 18.30 - 21.30 
Tilmelding på mail til: Daniela@hvidbjerg.dk
Mødested: Blåvand Kurbad & Wellness

Kvindetrappe

Skallingen med traktor - Storslået naturoplevelse

Vi tilbyder vores husejere at deltage på en spændende tur med traktor til Skallingen, hvor guiden Bjarne Slaikjær vil fortælle om naturen og det drama, der har udspillet sig på dette særlige sted gennem flere hundrede år. Maksimalt 55 deltagere. Hunde IKKE tilladt. Vi holder en pause, hvor man kan nyde sin egen madpakke og den fantastiske udsigt.

Dato: 25. august
Tidspunkt: 16.00 - 19.00
Tilmelding på mail til: Tina@feriekompagniet.dk
Mødested: Feriekompagniet

Canadagaas

Tirpitz - Verdensarkitektur i Blåvand

Blåvands nye vartegn Tirpitz er allerede en succes inden åbningen. CNN har netop erklæret, at Bjarke Ingels’ museum mellem Blåvand og Ho vil være et af de vildeste og mest ambitiøse bygningsværker worldwide i 2017. Vi arrangerer en guidet tur med museums- direktør Claus Jensen – en tur der er gratis for dig som husejer.

Dato: 10. maj
Tidspunkt: 18.00 - 19.30
Tilmelding på mail til: Tina@feriekompagniet.dk
Mødested: Feriekompagniet

Tirpitz

Hjortesafari med traktor - Kom tæt på det stolte kronvildt

Gennem Feriekompagniet har du mulighed for at deltage på denne særlige tur, der henvender sig til alle, der har lyst til at vide mere om hjortenes levevis og naturen omkring Blåvand. Guide er Bjarne Slaikjær, der gennem sine mange år som jæger og naturguide har opbygget stor viden om hjortene. Bjarne ved som regel præcist, hvor hjortene skal findes. – HUSK kikkert og tøj efter vejret. Der bliver holdt en pause, hvor det er muligt at nyde sin egen medbragte mad og drikke. Maks. 55 deltagere. Hunde IKKE tilladt.

Dato: 31. august
Tidspunkt: 18.00 - 21.00
Tilmelding på mail til: Tina@feriekompagniet.dk
Mødested: Feriekompagniet 

Hjort

Wellness for par - Forkæl hinanden

Denne aften har du mulighed for at pleje parforholdet. Start evt. aftenen med en let middag på en af byens restauranter og slut af med et par herlige timer i Blåvand Kurbad & Wellness. Arrangementet er for husejere (30+). Der er plads til ca. 70 gæster og tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet.

Dato: 11. oktober
Tidspunkt: 18.30 - 21.30
Tilmelding på mail til: Daniela@hvidbjerg.dk
Mødested: Blåvand Kurbad & Wellness 

Parspa

Julehygge inklusiv julegave

Den 9. december inviterer vi alle husejere til julehygge med kage og kaffe på vores kontor på Blåvand Kro. Den dag kan du hente en lille julegave, og skulle du ikke have tid kan gaven hentes frem til søndag den 31.december. Vi trækker lod om gevinster.

Dato: 9. december
Tidspunkt: 11.00 - 15.00
Tilmelding på mail til: Tina@feriekompagniet.dk
Mødested: Feriekompagniet 

Jul

Mountainbike i Bordrup Plantage - Ture for øvede og begyndere

Som husejer har du mulighed for at deltage i MTB ture i Bordrup Plantage og området omkring Blåvand. Guider er Steen Slaikjær og Kim Blach, der begge har et stort kendskab til MTB mulighederne i området. Turene henvender sig til alle, der har erfaring med MTB. Der er plads til maksimalt 20 deltagere pr. gang (minum 4 deltagere). Er der mange deltagere, deler vi os i flere hold alt efter niveau. Husk hjelm, ekstra slange og drikkedunk.

Datoer: 16. april og 4. juni
Tidspunkt: 10.00 - 12.30
Tilmelding på mail til: Jens@feriekompagniet.dk
Mødested: Feriekompagniet 

Cykeltur på stranden