✓ Spændende foredrag
✓ Gourmetoplevelser
✓ Svampetur

VIP oplevelser for vores husejere

Når du lejer dit sommerhus ud sammen med Feriekompagniet, bliver du hvert år inviteret til en række forskellige VIP oplevelser. For os er det vigtigt, at vi får tid til at snakke sammen om andet end udlejning, og derfor glæder vi os altid til vores husejerarrangementer. Læs mere om hver enkelt oplevelse i denne pdf.

VIP oplevelserne varierer år for år, men vi har selvfølgelig nogle favoritter, som ofte er på programmet. En af dem er er svampeturen i september. Her tager vi på tur med en naturvejleder(Jonas Gadgaard/Naturnørd) som viser os hvilke svampe, vi kan tage med hjem i køkkenet, og hvilke vi skal lade stå i skovbunden. Der er ingen garanti for en stor høst, men en dejlig naturoplevelse og hyggeligt selskab, det tør vi godt love.

2021 var vi på tur til Løvklitten med de tilsandede ege. Her var det Merete Vigen. Kultur og naturformidling der førte an på turen. Merete ved meget om naturen i vort område, så på denne tur blev vi også alle klogere på blomster, fugle, og hjemmelavede snapse.

2022 var vi på et spændende besøg på Hr. Skovs fabrik i Esbjerg, hvor alle hans engrosvarer produceres. Besøget gav os et interessant indblik i, hvad der blandt andet foregår i lokalsamfundet i Blåvand.

2023 var vi på sæbe-kursus hos Sæberiget i Ho. Her har Bente en rigtig hyggelig butik, med mange gode gave-ideer og masser af hjemmelavet sæbe.

Vi har også spillet fodboldgolf, minigolf og været på kronvildtsafari og smukke ture til Langli.

Der er to helt faste arrangementer. Hver sommer inviterer vi alle husejere med til sommerspil i Varde, og den første lørdag i december inviterer vi alle husejere til julestue på Horns Bjerge 4 i Blåvand. Her står den på gløgg, æbleskiver, julegaver og masser af julehygge. 
Vel mødt!

 

Tilbage til husejersiden