Billig ferie i Blåvand

✓ Billige sommerhuse
✓ Gratis oplevelser
✓ Samvær med familien
✓ Budgetvenlig ferie

Tag på budgetvenlig ferie i Danmark

Ferie kan for mange være en stor post i budgettet, som ligger og truer i det fjerne. Men faktisk behøver det ikke være på den måde. Der er nemlig massere af muligheder for, at I kan holde en billig ferie i Blåvand. Det hele afhænger af, hvordan I sammensætter ferien. Hvilket sommerhus vælger I? Hvad vil I gerne opleve? Og hvad skal I have at spise? Her på siden kan du finde en masse inspiration til, hvordan I kan få en uforglemmelig ferie og stadig overholde budgettet.

Find jeres næste sommerhus i Blåvand her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Gratis oplevelser i Blåvand

En god ferie byder på oplevelser, som I vil huske tilbage på, når I kommer hjem. Oplevelser som desværre ofte spiser en stor del af feriebudgettet. Men sådan behøver det ikke at være, for den gode oplevelse koster ikke nødvendigvis penge. I Blåvand og omegn finder I en lang række af oplevelser, som faktisk er gratis. Her er tre gode bud på gratis oplevelser i Blåvand.

Udforsk Blåvand med Skattejagten

Når du lejer sommerhus hos Feriekompagniet får du en række forskellige ”gaver” i form af rabatter og gratis tilbud. Dem kan du finde inde på gæstesiden, som du får et link til, inden du kommer. Under fanen ´Udforsk Blåvand` kan du tilgå vores helt specielle Skattejagt. Skattejagten kræver en mobiltelefon med GPS, og så kan du gå i gang med udforske Blåvand gennem de forskellige skattejagts-ruter, hvor nogle af dem udløser en præmie hos Feriekompagniet. Helt gratis!

Kom til koncert på torvet

Gennem hele sommeren kan du mærke den summende sommerstemning af liv og glæde i Blåvand By. En af de helt store årsager til dette er, at der flere gange om ugen er tændt for højtalerne på torvet. Her inviterer de lokale erhvervsdrivende til koncert med sang og dans, og I kan komme med helt gratis. I behøver ikke at booke en billet, det eneste det kræver er, at I kommer, før alle pladser er optaget. Så er I garanteret er festlig og hyggelig aften.

Mærk historiens vingesus

Den danske vestkyst bærer på en lille del af en tung verdenshistorie. Under 2. Verdenskrig byggede tyskerne bunkere hele vejen op til Skagen, og en lang række af dem står stadig. Tag en tur ned og oplev de gamle bunkere og se, hvordan de tyske soldater boede tilbage i 1940'erne. Hvis I kører den korte tur til Hvidbjerg, så kan I se fire helt specielle bunkere, nemlig Muldyrs bunkerne. De fire bunkere blev udsmykket af kunstneren Bill Woodrows i 1995 i forbindelse med 50året for krigens afslutning. Skulpturerne forestiller muldyr, da muldyr ikke kan reproducere sig, og skulpturerne er derfor et symbol på fred, da bunkerne heller ikke skal gøre det.

Danmarks vestligste punkt

I Blåvandshuk finder I Danmarks vestligste punkt. Her kan I ikke komme mere mod vest og samtidig være på dansk grund. Ved Blåvandshuk finder I også det gamle fyrtårn, hvor I kan opleve den bjergtagende udsigt ud over området i toppen. For at komme op i fyret skal I dog først bestige de 170 trappetrin.

Oplevelser I sent vil glemme

Udforsk en eller flere af de mange gratis oplevelser, som Blåvand gemmer på.

Historiens vingesus

Tag en tur til stranden i Hvidbjerg, og oplev historiens vingesus i de gamle bunkere.

 

Spar penge på madposten

En af de helt store udgifter, når hele familien skal på ferie, er madposten. Ofte tager vi mere på restaurant, når vi er på ferie, og så ryger forbruget hurtigt til tops. Men sådan behøver det ikke være. Tager I en uge i sommerhus i Blåvand, så har I nemlig mulighed for at lave alle jeres livretter selv. Vores sommerhuse er udstyrede med køkkener, hvor I finder alt det, som I skal bruge for at lave et velsmagende måltid. Det kan samtidig være en hyggelig aktivitet i fællesskab at kokkerere aftenens måltid sammen.

Der skal dog stadigvæk være plads til restaurantbesøg, og her er der også muligheder i alle prisklasser, så I kan komme ud og spise, uden at det bliver dyrt. I kan eksempelvis besøge Streetfood i Esbjerg. Kom og oplev den afslappede stemning, den gode mad og de dejlige sommeraftener.

Spar penge på transporten

Vælger I at holde jeres ferie i Danmark, så kan I spare mange penge på transporten. Turen til Blåvand kræver nemlig hverken, at I køber dyre flybilletter eller tilkøber ekstra baggage. Her skal I bare pakke bilen og trille mod Vestkysten. Udover at I sparer penge, som I kan bruge meget andet sjov, så vil miljøet også takke jer.

 

Billige sommerhuse i Blåvand

For mange er den største post på ferien overnatningen. I Blåvand har I dog mulighed for at gøre en mere end almindelig god handel. Vi har konstant nye stærke tilbud på vores udvalg af sommerhuse, hvor I kan gøre lidt af et kup. Vi har vores Last Minute tilbud, hvor I kan spare penge, hvis I bestiller i sidste øjeblik. I kan også dykke ned i vores 2-personers rabat, hvor I får 20% på jeres næste sommerhus, hvis I kun er to, der skal afsted. Eller måske er vores tilbud hvor I får 14 dages ferie til 12 dages pris interessant for lige netop jer. Der bliver hele tiden tilføjet nye huse til alle vores tilbud, så I skal være hurtige på tasterne, hvis I skal stikke afsted med netop jeres favorit.

Find et hus på tilbud
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.