Ankomst

Jeres feriehus er klar kl. 15.00 på ankomstdagen.

Vi bestræber os på at gøre alt klar, til I ankommer. Skulle huset – trods vores procedurer – ikke være rent, skal I med det samme henvende jer til vores kontor, så sender vi vores rengørings–team forbi.

I bedes aflæse målerne via linket ved ankomst og afrejse. Strømmåleren er oftest udenfor huset. Hvor I finder de andre målere kan I se under Info på samme link.

Går noget i stykker i løbet af ugen, kontakter I os per email, på kontoret eller ringer – gerne inden kl. 11, så har vi en chance for at komme ud samme dag.

Leje af ekstra tilbehør

Spar plads i bilen

Der er mange ting der skal være plads til i bilen, når familien drager på ferie. Heldigvis er det ikke alt I behøver tage med når bilen skal pakkes.

Hos os kan I gratis leje en barnestol, barneseng eller en grill.

Det koster 150,00 i depositum pr lånt ting. Tingene skal hentes og afleveres hos os for at få depositummet retur. Grill og barnestole afleveres i rengjort stand.

Poolservice

I poolhusene kommer vores tekniker en gang ugentligt og yder poolservice.

Vi kan ikke sige hvilken dag, men han har selv nøgler, så I skal ikke vente hjemme.

Er der noget at bemærke, vil der være en hilsen til jer om hvornår I evt må bade igen, eller at I skal ringe til kontoret.

Rengøring
Venligst bestil rengøring senest 3 dage før afrejse. Ellers efterlader I huset, som I selv ønsker at finde det.

Ved bestilt slutrengøring
Huset efterlades opryddet. Affald skal fjernes, køleskab og opvaskemaskine tømmes. Evt. hundehår fjernes. Puder og dyner lægges pænt på sengene, møbler og havemøbler stilles på plads. Har du brugt husets grill, skal denne rengøres og tømmes for kul.

Ved egen rengøring
Alle overflader, lamper og skabslåger tørres af. Der støvsuges og vaskes gulv i hele huset. Senge og møbler rengøres og evt. hundehår fjernes – også fra tæpper, puder og måtter. Puder og dyner luftes og lægges pænt på sengene.

Badeværelse

Badeværelse/r rengøres grundigt, fliser og armatur tørres af, spejle pudses, håndvaske, evt. tandkrus og toiletter rengøres. Toiletspand tømmes.

Husk også

Pejs/brændeovn tømmes for aske – dog kun hvis asken er helt kold og uden gløder – og glasset rengøres. Aske: Aflever venligst den nedkølede aske fra evt. brændeovn/grill i en tæt lukket affaldspose i skraldespand med restaffald.

Vinduer skal pudses både ude og inde såfremt de kan nås uden hjælpemidler. Havemøbler stilles pænt og grillen rengøres og tømmes for kul.

Skraldespanden bliver tømt mandag til og med fredag.

Køkken

Ovn, plader, skuffe under ovn, kogeplader og emhætte rengøres. Opvaskemaskine tømmes og filter renses, køleskab tømmes og rengøres. Bestik, service og øvrigt køkkengrej skal være rengjort, tørret af og anbragt på rette plads. Håndvask og skab under håndvasken rengøres og affald fjernes.

Afrejse

På afrejsedagen skal huset forlades kl. 10. Ved bestilt rengøring (fredag/lørdag) skal huset forlades kl 9.00. Nøglerne afleveres hos os, og forbrug afregnes. Husk at notere målertal.

Vores personale kontrollerer samme dag huset. Inden I forlader huset bedes I slukke for al lys, skrue ned for eller slukke for varmen og sørge for at alle vinduer og yderdøre er lukkede og låst.

Kom godt hjem, og vi håber vi ses igen.

Ønsker I at rejse hjem før vores åbningstid, kan I afregne og betale via det tilsendte link, og så kan I blot lægge nøglerne i vores postkasse, som I finder ved vores indgangsparti til kontoret.