✓ Ingen nøgleafhentning ved ankomst
✓ Kør direkte til sommerhuset
✓ Ingen nøgleaflevering ved afrejse

Huse med elektroniske dørlåse

Har du booket et hus med elektronisk dørlås, så kan du her læse mere om, hvor nemt det er, og hvad de sparer dig for. Omkring 1/3 af alle huse, vi udlejer, har en elektronisk dørlås.

Nøgleudlevering fra kl. 15.00 - dørlåsen aktiv fra 15.00

Vi bestræber os på at have husene klar fra kl. 15.00. Skulle huset være klar før, vil I automatisk modtage en sms på det mobilnummer, I har opgivet. Herefter kan I køre direkte til huset og taste koden ind.

I vil få dage før ankomst modtage en mail med jeres kode til døren og en anden mail med et link, hvor I kan taste forbrugsaflæsninger ind, og dermed registrerer vi jeres ankomst.

Eventuelle ekstranøgler kan afhentes på kontoret (Horns Bjerge 4, 6857 Blåvand) sammen med diverse ekstra ydelser: linned, barnesenge/stole samt grill, hvis I har bestilt dette.

Hvordan virker en elektronisk dørlås?

Denne video viser, hvordan låsen virker.

Bemærk, vi har tre forskellige udgaver af låsen.

Når det hus, I har booket, har en elektronisk dørlås, betyder det, at I ikke behøver komme ind forbi kontoret for at hente en nøgle. I kan køre direkte til huset. Det samme ved afrejse, hvor I legeledes ikke længere afleverer nøglen eller afregner med os. I kan afregne med kort lige før afrejsen via linket og køre hjem, uden at skulle forbi kontoret.

Vil I gerne sige hej, ved I, hvor vi er 😊

Nimly code

I 2024 får flere huse denne udgave af dørlåsen.

For at få lys i tastaturet skal du trykke på et af tallene og derefter indtaste din kode efterfulgt af #.

Mange dørlåse låser automatisk igen, men hvis ikke så kan du låse på indersiden.

Vi har en nødnøgle til låsen. For at få den skal du henvende dig til os på kontoret. Nøglen kan kun drejes en kvart omgang.

Huse med elektronisk dørlås
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.