✓ Nøgleudlevering
✓ Nødnummer
✓ Afrejse

Inspiration og praktiske tips

Vi håber, at I har kunnet hente inspiration til ferien på vores hjemmeside og hvis ikke må I gerne give os idéer til, hvilke informationer, I har savnet.

Nedenfor har vi samlet lidt praktiske tips ift. f.eks. afregning, nøgleudlevering og nødstilfælde under ferien i sommerhuset.

Skal I fejre juleaften i Blåvand i år? I har mulighed for at bestille juletræer med eller uden pynt, så behøver I ikke undvære træet eller tænke på at slæbe al julepynten med hjemmefra.

Juletræet kan leveres med eller uden pynt, og afhentes igen ved jeres hjemrejse.

Juletræ uden pynt koster kr. 349,-

Juletræ med pynt koster kr. 549,-

 

Bestillinger kan foretages på info@feriekompagniet.dk eller tlf. 75 27 50 70 inden den 10. december 2021.

Nøgleudlevering fra kl. 15.00

Nøgleafhentning sker på vores kontor: Adressen er Horns Bjerge 4, 6857 Blåvand.

Vi bestræber os på at have husene klar fra kl. 15.00, og skulle huset være klar før, vil I automatisk modtage en sms på jeres mobilnummer.

Har I et hus med elektronisk dørgreb, kan I køre direkte til huset og taste koden ind. I vil få dage før ankomst modtage en mail med jeres kode til døren, og en anden mail med et link, hvor I vil kunne taste forbrugsaflæsninger ind, og dermed registrerer vi jeres ankomst. Eventuelle ekstranøgler kan afhentes på kontoret, sammen med diverse ekstra ydelser: linned barnesenge/stole, samt grill, hvis I har bestilt dette.

Ankomst senere end kl. 17.00 lørdage

Kommer I senere end kl. 17.00, hvor vores kontor lukker, eller en anden dag end, der fremgår af kontrakten, beder vi om at få besked – nøglen bliver lagt ud i et nøgleskab, som er i vores forgang til kontoret. Der er åbent hele døgnet. Koden til nøgleboksen vil I modtage på sms på din mobiltelefon på ankomstdagen, ca. 30 minutter før kontoret lukker.

Har I bestilt linned, barneseng eller barnestol skal I afhente dette i vores forgang på kontoret. Dette returneres igen samme sted ved afrejse.

Afrejse

Afrejse er kl. 10.00, dog kl. 9.00 på fredage og lørdage, hvis I har bestilt rengøring. Venligst aflever linned i de  hvide sække ved kontoret, samt barnesenge/stol og grill på vores kontor. Vi afregner forbrug ved afrejse. Skulle I afrejse udenfor åbningstid, aflever venligst forbrugssedlen i vores postkasse i indgangspartiet sammen med nøglen, så sender vi en regning på mail samme dag. Her afleverer I også evt. ekstra ydelser.

Afhjælpning

Skulle der være forhold, hvor I ønsker afhjælpning (gælder også rengøring), da husk at give os besked omgående, så vi kan hjælpe / afklare om, der skal foretages noget fra vores side. Send evt. billede til vores mail info@feriekompagniet.dk med angivelse af husnummer.

Besøg af tekniker

Ved poolhuse kommer vores tekniker uanmeldt forbi i løbet af ugen og tjekker vandkvaliteten. Har I udfordringer med andet, kommer vores tekniker gerne forbi så hurtigt som muligt, dog er det ikke alt vi kan nå samme dag. Hvis I får besøg af en tekniker, så venligst hold afstand. I må desuden ikke efterlade hunde alene i huset, dette både for hundens skyld og vores teknikers, da vi ikke går ind, hvis hunden er alene hjemme.

Vi har en ekstra nøgle til huset, så I behøver ikke vente hjemme, men kan nyde ferien.

Åbningstider

Vi har åbent

Man.-tors. 9.30-16.00
Fredag 9.00-16.00
Lørdag 9.00-17.00
Søndag 9.30-13.00

Aske

Hvor gør man af aske fra brændeovn og grill?

Aske fra brændeovn og grill må gerne komme i affaldscontaineren ved restaffald. Det kræver dog, at asken er kold og pakket forsvarligt ind.

HÆLDES ASKEN DIREKTE I AFFALDSCONTAINEREN VIL DEN IKKE BLIVE TØMT. SKULLE DETTE SKE VIL DE BLIVE DRAGET ØKONOMISK TIL ANSVAR FOR RENGØRING, TØMNING OG EVT. SKADER PÅ CONTAIEREN.

 Gør følgende:

  1. Brug altid en askespand til at opbevare asken i indtil den er kold.
  2. Er asken kold hældes den i en affaldspose, gerne dobbelt pose.
  3. Der bindes en knude på affaldsposen og den kan forsigtigt ligges i affaldscontaineren ved restaffald

Nødstilfælde

I forgangen til vores kontor vil I altid kunne finde et nødnummer – her kan I søge hjælp i NØDSTILFÆLDE – eksempelvis ingen strøm i huset.

Hund med på ferien

Hunden må ikke være alene i sommerhuset.

Covid-19

Vi henstiller til at I så vidt muligt kun kommer 1 person ind i receptionen.

Er det muligt så ring til os.

Mobilnr.

På ankomstdagen modtager I en SMS fra os, hvis jeres hus er klart før kl. 15.00

Derfor er det vigtigt for os/jer, at I opgiver et mobilnummer ved bookingen.

Rejser I med El-bil?

Vi er vilde med ideen omkring el-biler – derfor har vi ved vores kontor opsat to nye CLEVER el-ladestandere, som vores gæster meget gerne må benytte. Har I ikke et CLEVER abonnement, så kan en opladning købes på vores kontor. Venligst vær opmærksom på ikke at holde længere end nødvendigt, da der er rift om lade stationerne.
En opladning koster 150,- kr.

Hvis I rejser med en el-bil – så gør vi opmærksom på at bilen IKKE må oplades ved sommerhuset, medmindre det står nævnt at huset tilbyder opladning af el-bil. Mange af de originale sommerhuse i Blåvand har desværre ikke elektrisk kapacitet eller godkendte el-installationer til at kunne rumme den belastning som en opladning skaber.

Rygning

Alle vores huse er som udgangspunkt røgfrie.

Pt må der dog stadig ryges i disse huse:
 
359 Tane Hedevej 16 A
422 Toldbodvej 8
555 Hedevej 19

Det er muligt at se hvorvidt jeres forudbestilte sommerhus er røgfrit eller ej på vores hjemmeside under faciliteterne på det specifikke hus. Vi håber, at I vil have forståelse for ovenstående – Det er naturligvis stadig tilladt at ryge udendørs.

Fordele som gæst hos Feriekompagniet

I kan se fordelene hos os her

Der er f.eks. gratis rundstykker, gratis golf, rabat på fodboldgolf, rabat hos Ho Strik og meget andet.

Fotokonkurrence

Vi har hele året gang i vores fotokonkurrence, her kan du læse om, hvordan du deltager.

Efter hver sæson, forår, sommer, efterår og vinter, finder vi en vinder af et gavekort til Feriekompagniet.

Betingelserne for konkurrencen finder du her

Hvad kan du opleve i Blåvand

Her kan du se lidt om hvad der sker i Blåvand i løbet af året.

Vi ses

Vi glæder os til jeres besøg og skulle I have spørgsmål undervejs så skriv til info@feriekompagniet.dk eller ring til os på 75 27 50 70, tryk 1 for frontdesk.
 
Med venlig hilsen
Feriekompagniet Blåvand

Book et feriehus her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.