✓ Nøgleudlevering
✓ Nødnummer
✓ Afrejse

Inspiration og praktiske tips

Vi håber, at I har kunnet hente inspiration til ferien på vores hjemmeside. Vi prøver hele tiden at forbedre os, så hvis du mangler noget på vores hjemmeside, hører vi rigtig gerne fra jer.

Nedenfor har vi samlet lidt praktiske tips ift. f.eks. afregning, nøgleudlevering og nødstilfælde under ferien i sommerhuset.

Nøgleudlevering fra kl. 15.00

Nøgleafhentning sker på vores kontor: Adressen er Horns Bjerge 4, 6857 Blåvand.

Vi bestræber os på at have husene klar fra kl. 15.00, og skulle huset være klar før, vil I automatisk modtage en sms på jeres mobilnummer.

Har I et hus med elektronisk dørgreb, kan I køre direkte til huset og taste koden ind. I vil få dage før ankomst modtage en mail med jeres kode til døren, og en anden mail med et link, hvor I vil kunne taste forbrugsaflæsninger ind, og dermed registrerer vi jeres ankomst. Eventuelle ekstranøgler kan afhentes på kontoret, sammen med diverse ekstra ydelser: linned barnesenge/stole, samt grill, hvis I har bestilt dette.

Ankomst senere end kl. 17.00 lørdage

Kommer I senere end kl. 17.00, hvor vores kontor lukker, eller en anden dag end, der fremgår af kontrakten, beder vi om at få besked – nøglen bliver lagt ud i en nøgleboks, som er i vores forgang til kontoret. Der er åbent hele døgnet. Koden til nøgleboksen vil I modtage på sms på din mobiltelefon på ankomstdagen, ca. 30 minutter før kontoret lukker.

Har I bestilt linned, barneseng eller barnestol skal I afhente dette i vores forgang på kontoret. Dette returneres igen samme sted ved afrejse.

Forbrugsaflæsning - Automatisk vandaflæsning

Nogle huse har automatisk vandaflæsning. Dette betyder at vi automatisk får tallene for jeres vandforbrug direkte fra vandværket og I derfor ikke behøver lede efter en vandmåler. Vandforbruget kan følges på jeres gæsteside.

Rengøring

Venligst bestil rengøring senest 3 dage før afrejse. Ellers efterlader I huset, som I selv ønsker at finde det.

Afrejse

Afrejse er kl. 10.00, dog kl. 9.00 på fredage og lørdage, hvis I har bestilt rengøring. Venligst aflever linned i de  hvide sække ved kontoret, samt barnesenge/stol og grill på vores kontor. Vi afregner forbrug ved afrejse. Skulle I afrejse udenfor åbningstid, afleveres eventuelle nøgler i den sorte postkasse i vores forgang på kontoret. Her afleverer I også evt. ekstra ydelser.

Vi er her for at hjælpe!

Oplever I at komme ud i et hus, hvor nogle ting ikke er i orden – det kan være rengøring, husets stand eller andre fejl og mangler, så tøv ikke med at tage fat I os. Vi er her for at hjælpe! Send eventuelt billeder til vores info@feriekompagniet.dk og ring til os. Husk altid at oplyse husnummeret.

Besøg af tekniker

Ved poolhuse kommer vores tekniker uanmeldt forbi i løbet af ugen og tjekker vandkvaliteten. Har I udfordringer med andet, kommer vores tekniker gerne forbi så hurtigt som muligt, dog er det ikke alt vi kan nå samme dag. I må desuden ikke efterlade hunde alene i huset, dette både for hundens skyld og vores teknikers, da vi ikke går ind, hvis hunden er alene hjemme.

Vi har en ekstra nøgle til huset, så I behøver ikke vente hjemme, men kan nyde ferien.

Åbningstider

Vi har åbent

Man.-tors. 9.30-16.00
Fredag 9.00-16.00
Lørdag 9.00-17.00
Søndag 9.30-13.00

Aske

Hvor gør man af aske fra brændeovn og grill?

Aske fra brændeovn og grill må gerne komme i affaldscontaineren ved restaffald. Det kræver dog, at asken er kold og pakket forsvarligt ind.

HÆLDES ASKEN DIREKTE I AFFALDSCONTAINEREN VIL DEN IKKE BLIVE TØMT. SKULLE DETTE SKE VIL I BLIVE DRAGET ØKONOMISK TIL ANSVAR FOR RENGØRING, TØMNING OG EVT. SKADER PÅ CONTAINEREN.

 Gør følgende:

  1. Brug altid en askespand til at opbevare asken i indtil den er kold.
  2. Er asken kold hældes den i en affaldspose, gerne dobbelt pose.
  3. Der bindes en knude på affaldsposen og den kan forsigtigt lægges i affaldscontaineren ved restaffald

Nødstilfælde

I forgangen til vores kontor vil I altid kunne finde et nødnummer – her kan I søge hjælp i NØDSTILFÆLDE – eksempelvis ingen strøm i huset.

Hund med på ferien

Hunden må ikke være alene i sommerhuset. Fra 1. april til 30. september skal hunden være i snor på stranden.

Mobilnr.

På ankomstdagen modtager I en SMS fra os, hvis jeres hus er klart før kl. 15.00

Derfor er det vigtigt for os/jer, at I opgiver et mobilnummer ved bookingen.

Rejser I med El-bil?

Vi er vilde med ideen omkring el-biler – derfor har vi ved vores kontor opsat to CLEVER el-ladestandere, som vores gæster meget gerne må benytte. Har I ikke et CLEVER abonnement, så kan en opladning købes på vores kontor. Venligst vær opmærksom på ikke at holde længere end nødvendigt, da der er rift om lade stationerne.
En opladning koster 250,- kr.

Hvis I rejser med en el-bil – så gør vi opmærksom på at bilen IKKE må oplades ved sommerhuset, medmindre det står nævnt at huset tilbyder opladning af el-bil. Mange af de originale sommerhuse i Blåvand har desværre ikke elektrisk kapacitet eller godkendte el-installationer til at kunne rumme den belastning som en opladning skaber.

Rygning

Alle vores huse er som udgangspunkt røgfrie.

Pt må der dog stadig ryges i disse huse:
 
359 Tane Hedevej 16 A
422 Toldbodvej 8

Det er muligt at se hvorvidt jeres forudbestilte sommerhus er røgfrit eller ej på vores hjemmeside under faciliteterne på det specifikke hus. Vi håber, at I vil have forståelse for ovenstående – Det er naturligvis stadig tilladt at ryge udendørs.

Fordele som gæst hos Feriekompagniet

I kan se fordelene hos os her.

Der er f.eks. gratis rundstykker, gratis golf, rabat på fodboldgolf, gratis badeland og meget andet.

Skattejagten – et aktivitetstilbud designet af os til dig!

Ved Feriekompagniet tilbyder vi forskellige guidede ture til vores gæster rundt i området hele året rundt. Vi kalder aktiviteten for Skattejagten, fordi der er en præmie efter nogle af turene, og fordi vi synes, der er så mange skatte herude i vores område.

Hver uge trækker vi lod om et gavekort på 500 kr. til en af Blåvands fine butikker, blandt de gæster, som har gennemført en rute. 

Skattejagten kræver en mobiltelefon med internet og GPSén slået til. Og så kan I ellers tage på tur. Der er flere forskellige slags ture at vælge imellem og noget for enhver smag. Man finder skattejagten inde på Gæstesiden, og vi er som altid klar til at guide og hjælpe på kontoret.

Vi ses

Vi glæder os til jeres besøg og skulle I have spørgsmål undervejs så skriv til info@feriekompagniet.dk eller ring til os på 75 27 50 70, tryk 1 for frontdesk.
 
Med venlig hilsen
Feriekompagniet Blåvand

Book et feriehus her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.