Wellness ved Vesterhavet

Ferie med wellness

Efteråret og vinteren kan føles lang, når man befinder sig i Danmark. Derfor er det en tiltrængt luksus, at kunne smide det tykke overtøj og hoppe i en dejlig opvarmet pool eller spabad. Det kan også være en kombination af en lang gåtur ved vandet eller i skoven, der så efterfølgende skal have selskab af en en varm time inde i saunaen, inden turen igen går tilbage til det hyggelige feriehus. Selv om sommeren kan det være dejligt at forkæle sig selv med ekstra velvære og luksus og et par timer for sig selv, mens resten af familien hygger sig på stranden. Læs mere herunder om de gode ordninger du er under, når du booker et feriehus hos os. 

 

Wellnessophold 

Forkæl dig selv med et besøg i Blåvand Kurbad & Wellness. Det lækre spaområde huser alt, der skal til for at give dig den ultimative oplevelse af velvære. Prøv fx et udrensende dampbad, det udendørs bassin med blik over havet, mineralsaunaen og saunagus med efterfølgende dyp i isbrønd. Blåvand Kurbad & Wellness byder blandt andet på 5 bassiner, 5 saunaer og 2 dampbade. Vil du forkæles lidt ekstra, kan du bestille tid til en behandling og få massage, ansigtsbehandling eller en komplet spa- og kurpakke, der gør dig som født på ny.

Hvis dit hus er tilmeldt Blåvand Badeland, sparer du(mandag til fredag) hele 40% på entreprisen*. Normal pris 3 timer er 250,00 kr pr. person, men din pris er i 2020 kun 150,00 kr for 3 timer.


Gratis wellness

Hvis dit hus er tilmeldt Blåvand Badeland: Nyd Blåvand Kurbad & Wellness 1 gang gratis (KUN MANDAG TIL TORSDAG) under dit ophold (2020: 2/1-9/3 undtaget uge 7 og 26/10-3/12, 2021: 3/1-11/3 undtaget 12-21. februar)(Gælder ikke behandlinger – Kun adgang til wellness) Gælder for antal tilmeldte personer i huset. (Kun adgang for personer over 16 år). 

Ring på tlf +45 76542518 for spørgsmål og bestilling af behandlinger.


*2020 er Wellness åbent fra 2. januar til 6. december.
*2021 er Wellness åbent fra 3. januar til 31. december

Se mere om åbningstider her.

Wellness i Blåvand

DSC6294AF
DSC6245AF
DSC6116AF

Oksbøl Badeland

Hvis vandet trækker I jer, og Vesterhavet er blevet for koldt, så er der gode muligheder for at komme i badeland, hvor børnene kan blive underholdt. I Oksbøl Badeland kan I blandt andet more jer i Vestjyllands højeste og længste vandrutsjebane og i et børnebassin med en klovn og et vandfald. Du kan også hoppe i vandet fra den store klatrevæg over bassinet eller komme helt ned i gear i det store varmtvandsbassin, i spa'en eller i saunaen. Som voksen kan I slappe af i afslapningsområdet mens børnene udforsker 1 og 3 meters vippen - hold dog godt øje med børnene når de er i vandet! Hvis jeres lejede hus er tilmeldt ordningen til Oksbøl Badeland, så har I gratis entré. Hvis ikke jeres sommerhus er tilmeldt, så får I stadig en rabat på henholdsvis 5 kr for børn og 10 kr for voksne. 

Se åbningstider og priser for Oksbøl Badeland lige her!

Blåvand Badeland

I kan besøge endnu et badeland på jeres ferie i Blåvand - nemlig Blåvand Badeland. Badelandet er placeret tæt på Blåvand Kur og Spa, så det er nemt at glæde både børn og voksne under jeres ferie. Her ankommer I til et tropisk badeland, der er velegnet til både store og små børn. Blåvand tilbyder et soppebassin for de mindste, 4 rutsjebaner, hvor den ene ender i en drypstenshule og sauna til de ældre børn. Udover de lækre faciliteter så er der i nogle perioder pool partys og andre sjove events. Hvis det feriehus, I har lejet hos os, er tilmeldt ordningen, så får I gratis adgang til badelandet én gang om dagen i udvalgte perioder - se mere her for perioder og rabatordning. Hvis ikke jeres hus er tilmeldt, skal I ikke fortvivle, I får nemlig altid 25% rabat til badelandet.

Se åbningstider og priser for Blåvand Badeland lige her!


Adresse
 

Hvidbjerg Strand 
Blåvand Kurbad & Wellness 
Hvidbjerg Strandvej 27

Tel.: 7654 2518
DK-6857 Blåvand

True - HouseSearchPage - Frontpage