Wellness ved Vesterhavet

Ferie med wellness

Efteråret og vinteren kan føles lang, når man befinder sig i Danmark. Derfor er det en tiltrængt luksus, at kunne smide det tykke overtøj og hoppe i en dejlig opvarmet pool eller spabad. Det kan også være en kombination af en lang gåtur ved vandet eller i skoven, der så efterfølgende skal have selskab af en en varm time inde i saunaen, inden turen igen går tilbage til det hyggelige feriehus. Selv om sommeren kan det være dejligt at forkæle sig selv med ekstra velvære og luksus og et par timer for sig selv, mens resten af familien hygger sig på stranden.

 

Wellnessophold 

Forkæl dig selv med et besøg i Blåvand Kurbad & Wellness. Det lækre spaområde huser alt, der skal til for at give dig den ultimative oplevelse af velvære. Prøv fx et udrensende dampbad, det udendørs bassin med blik over havet, mineralsaunaen og saunagus med efterfølgende dyp i isbrønd. Blåvand Kurbad & Wellness byder blandt andet på 5 bassiner, 5 saunaer og 2 dampbade. Vil du forkæles lidt ekstra, kan du bestille tid til en behandling og få massage, ansigtsbehandling eller en komplet spa- og kurpakke, der gør dig som født på ny.

Se mere om åbningstider her.

Wellness i Blåvand

DSC6245AF
DSC6116AF

Oksbøl Badeland

Hvis vandet trækker I jer, og Vesterhavet er blevet for koldt, så er der gode muligheder for at komme i badeland, hvor børnene kan blive underholdt. I Oksbøl Badeland kan I blandt andet more jer i Vestjyllands højeste og længste vandrutsjebane og i et børnebassin med en klovn og et vandfald. Du kan også hoppe i vandet fra den store klatrevæg over bassinet eller komme helt ned i gear i det store varmtvandsbassin, i spa'en eller i saunaen. Som voksen kan I slappe af i afslapningsområdet mens børnene udforsker 1 og 3 meters vippen - hold dog godt øje med børnene når de er i vandet! Hvis jeres lejede hus er tilmeldt ordningen til Oksbøl Badeland, så har I gratis entré. Hvis ikke jeres sommerhus er tilmeldt, så får I stadig en rabat på henholdsvis 5 kr for børn og 10 kr for voksne. 

Se åbningstider og priser for Oksbøl Badeland lige her!


Blåvand Badeland

I kan besøge endnu et badeland på jeres ferie i Blåvand - nemlig Blåvand Badeland. Badelandet er placeret tæt på Blåvand Kur og Spa, så det er nemt at glæde både børn og voksne under jeres ferie. Her ankommer I til et tropisk badeland, der er velegnet til både store og små børn. Blåvand tilbyder et soppebassin for de mindste, 4 rutsjebaner, hvor den ene ender i en drypstenshule og sauna til de ældre børn. Udover de lækre faciliteter så er der i nogle perioder pool partys og andre sjove events.

Adresse 

Hvidbjerg Strand 
Blåvand Kurbad & Wellness 
Hvidbjerg Strandvej 27

Tel.: 7654 2518
DK-6857 BlåvandWellnessophold for to personer - med rabat! 

En ferie i sommerhus, der tilmed tæller en tur i et lækkert wellnesscenter, skriger på en romatisk ferie for to. Du kan invitere din udkårne med på et fantastisk ophold, hvor det ikke kun er wellnesscentret, der giver jer en følelse af ultimativ velvære, men også de omgivelse I bor i under opholdet. Den skønne natur og den enestående vestjyske natur der omgiver jer, vil med garanti give jer minder, der vil vare for livet. Hvorfor ikke dele disse oplevelser og minder med en person, som du holder af og har kær? Vi har en fantastisk tilbud, der giver det forelskede par, vennerne der savner hinanden i hverdagen eller mor og datter, der har brug for noget kvalitetstid, mulighed for at komme på en skøn sommerhusferie uden at få tomme lommer inden ferien starter. Tilbuddet hedder 2 personers rabat, og er til det lille selskab på to personer, der gerne vil have mulighed for at nyde skønne sommerhuse til en rigtig skarp pris. Det giver måske plads i ferieøkonomien til at forkæle jer selv med lækker mad fra en af de lokale restauranter eller en dag med selvfokælelse i fokus. Med Vesterhavet og de grønne skove som nabo kan ferien kun give jer en følelse af luksus til krop og sjæl, og sende jer hjem fra en ferie med glæde og ro i kroppen. Hvem ved, måske skal I direkte hjem og bestille den næste ferie i Blåvand med det samme. I et sådan tilfælde kan I med fordel tjekke vores mange fantastiske tilbud, der løbende bliver opdateret med skønne feriehuse, der kan give jer den næste oplevelse for livet. 

Se alle de gode tilbud lige her!


Ferie med spa

En luksusferie kan være mange forskellige ting, alt efter hvem man er. Men er I på udkig efter en ferie, hvor wellness er i højsædet, så kan det være en rigtig god idé at se efter et sommerhus, hvor der samtidig er egen spa i huset og måske endda en privat pool. Så kan I kombinere en dag i wellnesscenter med en hjemmespa, der måske skal indeholde et køligt glas vin og en lang gåtur ved vandet efterfølgende. Der er uanede muligheder for at skabe jeres egne luksiriøse rammer, men vores luksushuse og den smukke natur er helt sikkert med til at danne rammen om en ferie med velvære, forkælelse og afslapning i centrum. Gå på opdagelse i de mange muligheder vi tilbyder, for at få det helt optimale udgangspunkt for jeres luksusferie. Se alle vores huse her, og book jeres næste ferie allerede i dag. 

False - StandardPage - Frontpage