✓ Badeland
✓ Gratis wellness
✓ Rendyrket forkælelse

Ferie med wellness

Efteråret og vinteren kan føles lange, når man befinder sig i Danmark. Derfor er det en tiltrængt luksus at kunne smide det tykke overtøj og hoppe i en dejlig opvarmet pool eller et lækkert spabad. Det kan også være en kombination af en lang gåtur ved vandet eller i skoven og en varm time inde i saunaen, inden turen igen går tilbage til det hyggelige feriehus. Selv om sommeren kan det være dejligt at forkæle sig selv med ekstra velvære og luksus og et par timer for sig selv, mens resten af familien hygger sig på stranden.

Wellnessophold

Forkæl dig selv med et besøg i Blåvand Kurbad & Wellness. Det lækre spaområde har alt, der skal til for at give dig den ultimative oplevelse af velvære. Prøv fx et udrensende dampbad, det udendørs bassin med kig over havet, mineralsaunaen eller hvad med saunagus med efterfølgende dyp i isbadet? Besøg kurbadet her

Blåvand Kurbad & Wellness byder blandt andet på 5 bassiner, 5 saunaer og 2 dampbade. Vil du forkæles lidt ekstra, kan du bestille tid til en behandling og få massage, ansigtsbehandling eller en komplet spa- og kurpakke. Se behandlering her

Book et feriehus her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Ferie med spa

En luksusferie kan være mange forskellige ting, alt efter hvem man er. Men er I på udkig efter en ferie, hvor wellness er i højsædet, så kan det være en rigtig god idé at se efter et sommerhus, hvor der samtidig er egen spa i huset og måske endda en privat pool. Så kan I kombinere en dag i wellnesscenter med en hjemmespa, der måske skal indeholde et køligt glas vin og en lang gåtur ved vandet efterfølgende. Der er uanede muligheder for at skabe jeres egne luksuriøse rammer, men vores luksushuse og den smukke natur er helt sikkert med til at danne rammen om en ferie med velvære, forkælelse og afslapning i centrum. Gå på opdagelse i de mange muligheder vi tilbyder og sikr jer det optimale udgangspunkt for jeres luksusferie. Se alle vores huse her!

Varde Fritidscenter

Gratis adgang til badeland og wellness!

Som gæst hos Feriekompagniet får du gratis adgang til Varde Fritidscenter. Her kan du gøre brug af både svømmehal og wellnessområde, og der er både noget for store og små.

Svømmehallen: vandet i svømmehallen har en dejlig temperatur og egner sig derfor både til børn og ældre. Der er et pliske-plaske område for de mindste, hvor vandet er blot 30 cm. Her er der en lille rutsjebane og legeredskaber, der kan underholde de små vandhunde i timevis. For de større børn er der et bølgebassin, en sjov aktivitetsbane, legeredskaber, en rutsjebane og to vipper.

Hvis du gerne vil svømme baner, er der også rig mulighed for det. Det er endda muligt at tage til stillesvømning om aftenen, hvor lyset bliver dæmpet, aktiviteterne lukker og der bliver spillet stille musik. Her kan du svømme dagens strabadser af dig og nyde at mærke din egen krop i mødet med vandet.

Wellness: Hvis du har brug for at slappe af og lade batterierne op, så er det også en mulighed ved Varde Fritidscenter. Svømmehallen er blevet udvidet med en wellnessafdeling, der byder på intet mindre end tre forskellige saunaer, en kæmpe udendørs spa, kolde udendørs brusere og velvære for krop og sjæl.

Læs mere om Varde Fritidscenter (vær opmærksom på åbningstiderne!).

 

Oksbøl Badeland

Hvis vandet trækker I jer, og Vesterhavet er blevet for koldt, så er der gode muligheder for at komme i badeland, hvor børnene kan blive underholdt. I Oksbøl Badeland kan I blandt andet more jer i Vestjyllands højeste og længste vandrutsjebane og i et børnebassin med en klovn og et vandfald.

Du kan også hoppe i vandet fra den store klatrevæg over bassinet eller komme helt ned i gear i det store varmtvandsbassin, i spa'en eller i saunaen.

Som voksen kan du slappe af i afslapningsområdet, mens børnene udforsker 1 og 3 meters vippen - hold dog godt øje med børnene, når de er i vandet!

Hvis jeres lejede hus er tilmeldt ordningen til Oksbøl Badeland, så har I gratis entré. Hvis ikke jeres sommerhus er tilmeldt, så får I stadig en rabat på henholdsvis 5 kr for børn og 10 kr for voksne. 

Se åbningstider og priser for Oksbøl Badeland.

 

Blåvand Badeland

I kan besøge endnu et badeland på jeres ferie i Blåvand - nemlig Blåvand Badeland.

Badelandet er placeret tæt på Blåvand Kur og Spa, så det er nemt at glæde både børn og voksne under jeres ferie.

Her ankommer I til et tropisk badeland, der er velegnet til både store og små børn. Blåvand tilbyder et soppebassin for de mindste, 4 rutsjebaner, hvor den ene ender i en drypstenshule og sauna til de ældre børn. Udover de lækre faciliteter så er der i nogle perioder pool partys og andre sjove events.

Wellnessophold for to personer - med rabat! 

En ferie i sommerhus der tilmed tæller en tur i et lækkert wellnesscenter, skriger på en romantisk ferie for to. Du kan invitere din udkårne med på et fantastisk ophold, hvor det ikke kun er wellnesscentret, der giver jer en følelse af ultimativ velvære, men også de omgivelse I bor i under opholdet. Den enestående vestjyske natur der omgiver jer vil med garanti give jer minder, der vil vare for livet. Hvorfor ikke dele disse oplevelser og minder med en person, som du holder af og har kær?

Vi har et fantastisk tilbud, der giver det forelskede par, vennerne der savner hinanden i hverdagen eller mor og datter, der har brug for noget kvalitetstid, mulighed for at komme på en skøn sommerhusferie til en god pris. Tilbuddet er vores 2 personers rabat, som er lavet til det lille selskab på to personer, der gerne vil have mulighed for at nyde skønne sommerhuse til en rigtig skarp pris. Det giver måske plads i ferieøkonomien til at forkæle jer selv med lækker mad fra en af de lokale restauranter eller en dag med selvfokælelse i fokus.

Med Vesterhavet og de grønne skove som nabo har ferien de bedste forudsætninger for at give en følelse af luksus til krop og sjæl. Hvem ved, måske skal I direkte hjem og bestille den næste ferie i Blåvand med det samme? 

Se alle de gode tilbud lige her!