Abelines Gaard - Den vestjyske tidslomme

At besøge Abelines Gaard er som at træde ind i en tidslomme. Her bliver I taget med over hundred år tilbage i tiden til livet ved Vesterhavet. Gå på opdagelse i de mange rum på gården og udforsk de forskellige stuer og alkover. Oplev også historien om det vestjyske strandingsvæsen ved redningsstationen, som ligger ved gården.

En udflugt for hele familien

På Abelines Gaard er tempoet langsommere, og der er tid til at være sammen om at opleve den gamle strandfogedgård og lege gamle lege, som var populære i Abelines tid.. Snyd ikke jer selv for en gåtur i området og forbi redningsstationen. Hver onsdag i juli og august har I mulighed for at deltage i en redningsøvelse.

Vand på begge sider

Abelines Gaard er placeret mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Med vand så tæt på, har det selvfølgelig spillet en stor rolle i gaardens historie. Gårdens herre arbejdede med fiskeri og jagt, og som strandfoged havde han ansvaret for stranden, der hørte til gården. Men Abelines Gaard fortæller ikke kun historien om klitgården og livet ved vandet. Her får i også historien om en stærk vestjysk kvinde. Da Abelines mand døde i starten af 1900-tallet, blev hun alene på gården og var nødt til at passe både gården og hendes fem børn selv.

15% på dagsbilletter til Abelines Gaard

Besøg www.abelinesgaard.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden NH2024DAG15 ved køb af dagsbilletter online og få 15% rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk at du ved ankomst skal fremvise din nøglebrik sammen med onlinebilletterne, for at de er gyldige. Børn og unge 0-17 år har gratis adgang på Abelines Gaard.

En del af Ringkøbing Fjord Museer

Abelines Gaard er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie. Besøg vikingerne på BorkVikingehavn, mærk naturens kræfter omkring jer i oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing og få det fulde overblik, fra toppen af Lyngvig Fyr. Oplevelserne venter bare på jer!


Benyt rabatkoden NH2024KORT15, hvis I ønsker at købe fordelskort med 15% rabat. Læs mere om de forskellige typer fordelskort og de mange fordele på www.ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/.

Book ferien her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.