Rejs tilbage til vikingetiden

På Bork Vikingehavn kan hele familien rejse tilbage til vikingetiden i Vestjylland. Her kan I møde vikingerne, som er i gang med deres daglige gøremål, tilbeder de gamle nordiske guder og gør klar til togter. På Bork Vikingehavn kan I også gå på opdagelse i husene og se, hvordan vikingerne boede, eller I kan gå om bord på en vikingebåd. Derudover er der spændende vikingeaktiviteter og gådejagter for både små og store. I caféen kan I hygge med god mad og drikke.

Oplevelser for hele familien

Der er oplevelser for alle aldre på Bork Vikingehavn. Der er spændende vikingeaktiviteter og vikingelege til de små, mens de store kan gå på opdagelse i de smukt konstruerede bygninger og lære mere om vikingernes historier. I museumsbutikken finder I forskellige vikingeinspirerede varer til alle.

Fang Fenrisulven

På Bork Vikingehavn kan I tage på gådejagt og blive en del af historien. Yngre børn kan gå på jagt efter Fenrisulven, som er blevet til en farlig kæmpeulv, som hurtigst muligt skal fanges. Større børn og voksne kan prøve at redde guden Balders liv.

Bygget i vestjysk stil

Bork Vikingehavn viser vikingetiden, som den har set ud for en vestjysk viking. Rekonstruktionerne er baseret på arkæologiske fund og udgravninger fra netop Vestjylland. Offerpladsen er inspireret af islandske sagaer om vikingerne.

15% på dagsbilletter på Bork Vikingehavn

Besøg www.borkvikingehavn.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden NH2024DAG15 ved køb af dagsbilletter online og få 15% rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk du ved ankomst skal fremvise din nøglebrik sammen med onlinebilletterne for at de er gyldige. Børn og unge 0-17 år har gratis adgang på Bork Vikingehavn.

En del af Ringkøbing Fjord Museer

Bork Vikingehavn er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie. Mærk naturens kræfter omkring jer i oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing, træd ind ad døren på Kaj Munks Præstegård og få det fulde overblik, fra toppen af Lyngvig Fyr. Oplevelserne venter bare på jer!


Benyt rabatkoden NH2024KORT15, hvis I ønsker at købe fordelskort med 15% rabat. Læs mere om de forskellige typer fordelskort og de mange fordele på www.ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/.

Book ferien her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.