Dyk ned i fiskeriets historie

I Fiskeriets Hus i Hvide Sande kan I blive klogere på fiskeriets og Hvide Sandes historie. I kan få et indblik i fiskernes liv og lære mere om redningsfolkene, der risikerede deres liv, hver gang der blæste en storm over havet. I de forskellige akvarier kan I komme helt tæt på livet under vandoverfladen i havet og i Ringkøbing Fjord, og børnene kan røre en krabbe og klappe en rødspætte, hvis de tør!

Saltvand og ferskvand

I Fiskeriets Hus lever både saltvands- og ferskvandsfisk. Saltvandsakvariet repræsenterer livet i Nordsøen og primært området ud for Hvide Sande. Her lever mange forskellige fisk og bunddyr, såsom hajer, fladfisk og pighvar. Børnene får lov til at komme helt tæt på fisk, krabber og søstjerner i klappebassinet.

Udstillinger og legeplads i maritimt tema

I Fiskeriets Hus er der ikke kun fisk. Her kan I også bliv klogere på fiskeriets og Hvide Sandes historie gennem de forskellige udstillinger. I kan for eksempel se havskibet ‘Thomas’, der blev bygget helt tilbage i 1850. Eller gå ombord på det gode skib ‘Jonna’ og se, hvordan skibe er indrettet. Børnene kan lege på legepladsen uden for Fiskeriets Hus, som har et maritimt tema.

15 % på dagsbilletter til Fiskeriets Hus

Besøg www.fiskerietshus.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden NH2024DAG15 ved køb af dagsbilletter online og få 15% rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk at du ved ankomst skal fremvise din nøglebrik sammen med onlinebilletterne, for at de er gyldige.

En del af Ringkøbing Fjord Museer

Fiskeriets Hus er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie. Besøg vikingerne på Bork Vikingehavn, mærk naturens kræfter omkring jer i oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing og nyd udsigten over hav og fjord fra toppen af Lyngvig Fyr. Oplevelserne venter bare på jer!


Benyt rabatkoden NH2024KORT15, hvis I ønsker at købe fordelskort med 15% rabat. Læs mere om de forskellige typer fordelskort og de mange fordele på www.ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/.

Book ferien her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.