Panoramaudsigt over hav og fjord

Lyngvig Fyr giver jer den mest enestående udsigt over Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og det smukke klitlandskab, der omkranser fyret. Her finder I også den hyggelige fyrmesterbolig, hvor I kan nyde en kop kaffe og dejlig kage i caféen eller gå på opdagelse i butikken med fine souvenirs og retrovarer samt lækre delikatesser.

Udsigten varierer i takt med sæsonerne

Nogle vil kunne gå hurtigere op end andre, men når de 228 trin er besteget, viser det sig, at belønningen er det hele værd. Udsigten fra Lyngvig Fyr er fantastisk året rundt. Tager I turen op af trapperne om vinteren, så kan der vente et smukt snelandskab. Om foråret ser I de første spæde glimt af noget grønt. Sommeren byder på en glitrende fjord i solens stråler, mens efteråret viser landskabet med stærk vind og høje bølger.

Oplevelser til voksne og børn

Ved Lyngvig Fyr er der oplevelser for hele familien. Fra april til oktober kan vovehalsene opleve udsigten fra en hel anden vinkel ved at rapelle ned fra fyret. Ved fyrets fod ligger en naturlegeplads med maritimt tema, hvor børnene kan slå sig løs. De voksne kan nyde en kop kaffe i caféen eller gå en hyggelig tur til stranden. Hver onsdag i juli og august kan I desuden se solnedgangen fra fyrets top, da fyret holder aftenåbent.

Det yngste fyrtårn i Danmark

Lyngvig Fyr blev bygget i 1906 og er dermed det yngste i Danmark. Fyret lyser stadig området op hver nat. Selv i mørket er Lyngvig Fyr nemt at genkende på den unikke fyrkarakter: et roterende hvidt blink hvert femte sekund. Da det 38 meter høje tårn står på en klittop, er toppen af fyret hele 53 meter over havets overflade.

15% på dagsbilletter til Lyngvig Fyr

Besøg www.lyngvigfyr.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden NH2024DAG15 ved køb af dagsbilletter online og få 15% rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk du ved ankomst skal fremvise din nøglebrik sammen med onlinebilletterne for at de er gyldige. Børn og unge 0-17 år har gratis adgang på Lyngvig Fyr.

En del af Ringkøbing Fjord Museer

Lyngvig Fyr er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie. Besøg vikingerne på Bork Vikingehavn, træd ind ad døren på Kaj Munks Præstegård og mærk naturens kræfter omkring jer i oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing. Oplevelserne venter bare på jer!


Benyt rabatkoden NH2024KORT15, hvis I ønsker at købe fordelskort med 15% rabat. Læs mere om de forskellige typer fordelskort og de mange fordele på www.ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/.

Book ferien her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.