Sommerhuse med udendørs jacuzzi

 

 

Ophold i Blåvand med egen udendørs jacuzzi eller spa

Forestil dig en kølig forårsaften i sommerhuset, stjernerne er på vej frem og dampen stiger stiller op fra jacuzzien udenfor huset. Så bliver det næsten ikke mere romantisk end det, og hvis du tilsætter den eller de personer, som du holder mest af, så kan det kun blive en succes.

Vi tilbyder en række sommerhuse, hvor der er egen jacuzzi udendørs, som kan bruges året rundt og på alle tider af døgnet. Det kan være, at I går en lang tur på stranden en stormfuld efterårs formiddag og trænger til at blive varmet igennem, når I kommer hjem. Eller måske er I hardcore vikinger, der trænger til noget varme efter en tur i bølgerne på en kold vinterdag.

Uanset så kan I blive varmet og få mange hyggelige stunder midt i den fantastiske vestjyske natur, hvis I booker et sommerhus med tilhørende udendørs jacuzzi.

Se vores store udvalg af sommerhus med udendørs jacuzzi her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerhus med udendørs spa

Der er selvfølgelig - og heldigvis - delte meninger om, hvad den fuldendte ferie er. Der er dog rigtig mange, der ser sig om efter et sommerhus med mulighed for at lave udendørs aktiviteter, såsom at nyde en stille stund i et spabad mens fuglene pipper, og vinder blæser blidt i træernes kroner. For disse mennesker har vi lige her den fuldendte ferie, der giver en ekstra dimension af velvære og ekstravagance, som så mange leder efter, når de endelig skal på en længe ventet ferie. Flere af husene, der er udstyret med udendørs spa, har samtidig også en udendørs sauna eller indendørs pool, spa og/eller sauna. Der er tænkt på det hele i disse huse, og de står klar til de familier, der ønsker en traditionel sommerhus ferie i den smukke natur, men gerne vil have muligheden for at tilføre lidt ekstra underholdning til enten ungerne eller de store i familien. En udendørs opvarmet jacuzzi eller spa er med til at gøre sommersæsonen lidt længere, og kan give jer nogle lange eftermiddag og aftener udenfor, da I ikke mærker den kolde luft over jer med andet end ansigterne. Det er sansemæssigt en skøn fornemmelse, man får, når hele kroppen bliver varmet igennem, men hovedet kan fornemme den friske luft fra Vesterhavet og måske endda lidt regn eller sne på en kold vinterdag. Vi anbefaler jer at booke et af de flotte og dejlige huse, hvis I er til ferie med et ekstra tvist af selvforkælelse og oplevelser i naturen, og selv hvis I bare er på udkig efter en sikkerhed for at kunne trække i badetøjet, selvom Vesterhavet er for koldt.

Luksusferie for 2 personer

Har du længe gået og planlagt at overraske din eneste ene med et skønt ophold i de mest fantastiske omgivelser, så er det bare med at slå til. I kan komme på en 'spaferie' i et af vores sommerhuse med faciliteter som udendørs spa, indendørs pool eller måske en sauna ude/inde. Så er der lagt op til, at I kan bruge en masse kvalitetstid sammen både med aktiviteter som at svømme men også med ren afslapning - måske med et glas vin i hånden. Der er mange muligheder for også at komme lidt væk fra huset og opleve luksus for sjælen igennem de skønne områder, som vores feriehuse ligger i. Der er lange, hvide sandstrande, der indbyder til gåture med hinanden i hånden eller måske en udfordring på surfbrættet eller lignende. Vi har dybe, stille skove, der om efteråret bugner af de lækreste råvarer, som I kan plukke og tage med hjem til aftensmaden, og slutteligt har vores naboer ved Hvidbjerg Strand Feriepark et lækkert wellnesscenter, som ligger lige om hjørnet. 

Hvis I er rigtig heldige, så kan I i vores tilbudskategori 2 personers tilbud falde over et af de mange luksuriøse huse, som I kan få til en god pris, når I kun rejser to personer sammen. Vi kan ikke garantere for, hvilke huse der kommer på tilbud, så det gælder om løbende at holde et vågent øje med tilbuddene, da I pludselig kan være heldige. Så kan I måske endda planlægge to ferier på samme år og få ekstra meget luksus og endnu flere skønne timer sammen med hinanden som par. 

Sommerhuse tæt på Vesterhavet

I et sommerhus med havudsigt eller tæt på Vesterhavet kan I på stille aftener måske høre Vesterhavets sagte brusen. En af de helt enestående ting ved vores ferieområder omkring Blåvand er, at der aldrig rigtig er langt til vand og strand. Derfor er der også stor chance for, at I befinder jer i et af sommerhusene helt tæt på vandet, når I besøger Blåvand og omegn. Alle årstider er skønne ved Vesterhavet, og med hver eneste dag skifter både strand og vand karakter, og kan give jer en helt anden oplevelse, end I fik dagen inden. Efter en storm eller en dag med meget vind kan I gå på jagt efter ting, der er skyllet op på stranden som muslinger, søpindsvin eller måske endda rav. Selve bredden på stranden kan også ændre sig over natten, så I en dag oplever en utrolig bred strand og den næste en strand, der næsten er blevet overtaget af det skummende hav. Det giver nogle utrolige naturoplevelser, som I kan tale om længe efter, I er kommet hjem fra ferien. 

Miniferie i Blåvand

Hvis I pludselig får en forlænget weekend i kalenderen, så er det oplagt at pakke taskerne og vende næsen mod Blåvand. En forlænget weekend eller en miniferie, som vi kalder det, kan give jer nok tid til at slappe helt af samtidig med, at I ikke skal bruge mange feriedage på den. Det er den perfekte løsning til den travle familie eller parret, der bare lige trænger til at komme ud af byen. I vores dejlige område finder I attraktioner, der ikke er større, end man kan nå at opleve dem på en formiddag eller en eftermiddag, så der er plads til andet i kalendere den dag. Det betyder dog ikke at kvaliteten mangler, og I kan blandt andet besøge det helt utroligt spændende Tirpitz Museum, der er et blik tilbage i livet ved Vestkysten gennem tiderne - især med fokus på de liv og mennesker der blev påvirket direkte under Anden Verdenskrig. Museet har fået en gennemgribende renovering i 2017 af selveste BIG, Bjarke Ingels Group, og står i dag råt og flot midt i den barske vestjyske natur, og vidner om en tid, der var fyldt med sorg og frygt men samtidig også håb for fremtiden! 

I kan også vælge at bruge jeres miniferie i naturen, hvor lange gåture venter lige udenfor jeres dør, eller I kan krølle jer sammen under et varmt tæppe på sofaen i feriehuset, mens ilden lystigt danser i brændeovnen. Der er mange muligheder for at komme væk og få slappet af, uanset om jeres version af afslapning er at opleve ting sammen eller slappe af og tage en fortjent eftermiddagslur sammen med din elskede. 

Sommerhuse med pool

Sommerhuse med pool er perfekt til jer der elsker vand, og det kan nogle gange være et klogt træk ikke at sætte sin lid til det danske sommervejr. Hvis man booker et sommerhus med pool eller et sommerhus med spa eller jacuzzi  er der nemlig mulighed for at komme i vandet uafhængig af vejr og vind. Et sommerhus med udendørs jacuzzi/spa, er en rigtig god idé, hvis man både er til afslapning og vandplasken. I vores poolhuse er der døgnet rundt adgang til det våde element, og store som små kan nyde en dukkert i en lækker, opvarmet pool på ferien. Så her behøver I ikke at håbe på det gode vejr - i hvert fald ikke når det kommer til at bade.

Luksussommerhuse katalog

Få endnu mere inspiration og gode bud på luksussommerhuse i Blåvand i vores skønne katalog.

Se katalog