Ferielejligheder i Blåvand - tæt på by og strand

Efter en lang dag med dejlige oplevelser er det rart at komme hjem til en hyggelig og veludstyret ferielejlighed. Og vi tilbyder, heldigvis, mange ferielejligheder og rækkehuse i både Blåvand, Ho og Jegum, som kan skabe de perfekte rammer for jeres næste ferieeventyr ved Vesterhavet. 

Vores lejligheder er egnet til alle slags ferier - uanset om I ønsker et lille afbræk fra hverdagen med en miniferie, ønsker en hel uge eller måske endda endnu længere, så I kan komme helt ned i gear og have god tid til at udforske området. Ankomst og afrejsedage er desuden fleksible i vores ferielejligheder og er ofte ikke begrænset til kun lørdage.

En af de helt store fordele ved at booke en ferielejlighed til jeres næste ferie er, at I kan føle jer hjemme i højere grad end f.eks. på et hotel. I har alt lige ved hånden og mulighed for at spare lidt på udgifterne, hvis I vælger at spise hjemme en eller flere dage.

Vi har seks skønne beliggenheder og adskillige lejligheder at vælge imellem: Kallemærskvej 3A-3D, Blåvandvej, Horns Bjerge, Toldbodvej, Vandflodvej og Vesterhavsparken.

Søg blandt lejligheder/rækkehuse
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Central placering i en ferielejlighed

Når du booker en ferielejlighed, i stedet for f.eks. et sommerhus, er placeringen ofte meget central. Du vil ofte befinde dig i gåafstand til Blåvands spændende attraktioner og smukke natur. Vores lejligheder er især kendetegnet ved at være centralt placeret i hjertet af Blåvand by, hvor lokale attraktioner, restauranter, cafeer og butikker er lige rundt om hjørnet. En ferielejlighed sikre dig således en ferie, hvor du ikke skal tænke på lang transporttid og besværet med at skulle rejse langt for at opleve det bedste, Blåvand har at byde på. 

Fleksible ferielejligheder - ideel til mange lejligheder!

Uanset om du drømmer om en ferie med den, du holder af, ønsker at samle hele familien eller måske en ferie sammen med dine børn, så er en ferielejlighed det perfekte udgangspunkt for en fantastisk ferie.

Hvis du drømmer om en ferie for to, der søger en hyggelig og romantisk ferie, har I ofte ikke brug for al den plads, som et sommerhus tilbyder. Derfor kan en mindre og hyggelig ferielejlighed være et oplagt valg der, med sin hyggelige atmosfære og moderne bekvemmelighed, skaber de perfekte rammer for en romantisk ferie for to. Som en ekstra bonus er I ofte tæt på byen og dens attraktioner og restauranter, så I let kan tage ud at spise en romantisk middag, tage på museum eller noget helt tredje. 

Ønsker I derimod at samle hele familien, måske med småbørn eller hund, kan det være rart at holde ferien i en veludstyret og moderne ferielejlighed, der tilbyder komfort og praktiske faciliteter. Samtidig befinder I jer tæt på byen, så det hverken kræver meget planlægning eller tid at komme ind til diverse attraktioner eller restauranter. Så uanset om I ønsker at lave mad hjemme, tage ind til byen og spise en middag eller måske dele jer lidt op indimellem, så giver en ferielejlighed gode muligheder for det hele.

Brug lejlighederne til firmaudflugter

Vores ferielejligheder ved Vesterhavet er ikke kun forbeholdt feriegæster, men kan også udgøre den perfekte ramme for firmaudflugter eller virksomhedsbesøg. Ved at booke vores ferielejligheder har I mulighed for at booke flere lejligheder ved siden af hinanden, så alle kollegaer er tæt på hinanden uden at skulle bo under samme tag, som f.eks. er tilfældet i et sommerhus. 

Derudover er I tæt på en enestående natur, som I f.eks. kan udnytte til diverse teambuilding-aktiviteter. Det kan være alt fra vandsport på nogle af Blåvands smukke strande, fælles vandreruter i den storslåede natur eller blot kreative workshops på terrassen. 

Vores feriegæster benytter oftest ferielejlighederne i ferieperioderne eller i weekender, og de står derfor tit ledige i hverdagene, hvor I har rig mulighed for at booke dem til jeres næste firmaudflugt.