Ferielejligheder i Blåvand - tæt på by og strand

Efter en lang dag med dejlige oplevelser er det rart at komme hjem til en hyggelig og veludstyret ferielejlighed.

Lejligheder er både egnede til miniferie og en uge eller længere, og mange steder er ankomst- og afrejsedage fleksible og ikke begrænset til lørdage. I en ferielejlighed kan I føle jer hjemme i højere grad end fx på et hotel. I har alt ved hånden og mulighed for at spare lidt på udgifterne, hvis I vælger at spise hjemme en eller flere dage. Har I børn eller hund er det også rart at kunne spise hjemme.

Vi har seks skønne beliggenheder og adskillige lejligheder at vælge imellem: Kallemærskvej 3A-3D, Blåvandvej, Horns Bjerge, Toldbodvej, Vandflodvej og Vesterhavsparken.

Søg blandt lejligheder/rækkehuse
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Hvidbjerg ferielejligheder og villaer

I Hvidbjerg Strand finder I 24 helt luksus ferielejligheder og 23 villaer. Begge dele ligger helt utroligt dejligt i første klitrække ned til det smukke Vesterhav, og her er ikke sparet på noget. Både ferielejligheder og villaer er meget smagfuldt indrettet, holdt i i nordiske farver og materialer, og som gæst har man adgang til alle faciliteter i Hvidbjerg Strand - både wellness, badeland og legeland. Lige om hjørnet finder I stedets dejlige restaurant, Høfde 4, hvor køkkenet er baseret på nordiske og franske traditioner. Book ferielejlighed eller villa her. (Hvidbjerg Strand Feriepark)

Ferielejligheder ved Hvidbjerg Strand

Nyd en ferie tæt på stranden i en lækker og moderne luksus ferielejlighed på 50 m². Lejlighederne i stueetagen råder over en stor terrasse med plads til at nyde solen og havets brusen. De øvrige lejligheder har balkon og fra øverste etage er der flot panorama view ud over Vesterhavet. Book en ferielejlighed her (Hvidbjerg Strand Feriepark).

Villaer ved Hvidbjerg Strand

De akitektonisk smukke villaer på 85 m², har brændeovn og spa på terrassen. De har direkte adgang til den skønne bade- og børnevenlige sandstrand. Som gæster i villaerne har I gratis adgang til Hvidbjerg Strands wellnesscenter, badeland og legeland samt alle andre faciliteter. Det er tilladt at grille, og hund er er tilladt. Book en strandvilla her (Hvidbjerg Strand Feriepark).

Vesterhavsparken
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.