Nye huse og lejligheder til udlejning

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Se alle de nye, spændende huse til din ferie i Blåvand og omegn

Blåvand er en meget populær feriedestination – og vi oplever år for år en stadig stigende efterspørgsel efter feriehuse og lejligheder i vores dejlige område.

Derfor er vi naturligvis også glade for og stolte af, at kunne præsentere en lang række nye huse og lejligheder, som vi kan tilbyde udlejning af – og vi er taknemmelige for, at så mange husejere har valgt at lade os forestå udlejning af deres huse og lejligheder.

Et kig på listen nedenunder vil afsløre, at der både er tale om nybyggede huse, om huse som ikke har været udlejet før, samt om huse som hidtil har været udlejet gennem andre feriehusudlejningsbureauer.

Uanset hvad tid på året, du søger feriebolig, så se med her, når vi får nye huse til udlejning, finder du dem her. Kig listen igennem, og giv os ret i, at der er mange spændende og flotte nyheder i vinduet…

Nytilkomne sommerhuse og ferielejligheder
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Stort udvalg af nybyggede og energivenlige sommerhuse

Listen over nytilkomne ferielejligheder og -huse er lang og rummer bl.a. et stort udvalg af lækre, nybyggede og energivenlige sommerhuse - det perfekte valg, hvis I sætter pris på at holde ferie i et stilfuldt og særdeles praktisk indrettet sommerhus. Ferieboligerne ligger tæt på Vesterhavet med placering i området ved Blåvand og ned til Ho, blot få hundrede meter fra stranden. Se alle nybyggede og renoverede sommerhuse her.