Strandparken 12

Feriehus 002 • Strandparken 12 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Hyggeligt sommerhus med lækre udearealer, beliggende på Strandparken 12

Hvis du nyder let adgang til natur, sol og udeliv, så er dette sommerhus i Blåvand lige noget for dig. Sommerhuset er bygget i 1967 men er senest blevet renoveret i 2022. Huset er på 150m² i to etager med en dertilhørende lækker have der har masser af aktiviteter at byde på. Sommerhuset kan huse op til 8 personer i de 4 soverum. Under opholdet er du placeret blot 200m fra Hvidbjerg Strand og tæt på både restauranter og indkøbsmuligheder i Blåvand.
 
Hyggelig sommerhusstemning
Sommerhuset i Blåvand er et skønt, klassisk træhus. Indendørs byder træhuset på lys og varme. Huset rummer et lækkert, åbent køkkenalrum med rig mulighed for samtale og madlavning med børnene eller vennerne. Husets indretningsstil giver i den grad sommerhusstemning med en moderne, men hyggelig, indretning i jordfarver og naturmaterialer. Så selvom det åbne køkken er moderne og lyst, er indretning tro mod den hygge, som forventes i et træsommerhus. Rummet byder også på brændeovn, hvis der skal skrues ekstra op for hyggen – måske på en regnfuld sommeraften eller en kold efterårsdag.
 
Fantastisk have med rig mulighed for at nyde udelivet
Sommerhusgrunden danner også rammen om en lækker, stor træterrasse med både udendørs sauna og jacuzzi. Der kan også gøres brug af diverse havemøbler og grill – inkl. liggestole til når solen skal nydes lidt ekstra. Og hvis stemningen er til det, kan vinen lægges på køl i vinkøleskabet i køkkenet, inden den nydes på terrassen. Hvis vejret derimod ikke er så sommerligt, kan man hygge sig på den overdækkede terrasse eller husets balkon på 1. sal. Udestuen kan også tages i brug, hvis middagen skal nydes i en mellemting mellem ude og inde.
 
Det lækre sommerhus i Blåvand er også for de mindste
Sommerhuset på Strandparken 12 har en dejlig stor grund, hvor der er plads til boldspil. Derudover de kan børn og barnlige sjæle bruge flere gode timer på husets gynger eller i sandkassen. Tæt på sommerhuset ligger Blåvand Badeland, hvor hele familien kan plaske i vandet.
 
I det store hele er dette sommerhus i Blåvand et perfekt valg for dem som elsker at nyde sommerhusstemningen tæt forbundet med naturen og lækre faciliteter. Sommerhuset giver rig mulighed for at nyde udelivet uanset, hvad vejret byder på, hvad enten det er i udestuen, under den overdækkede terrasse eller i jacuzzien.


Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.