Nordslugen 28

Feriehus 003 • Nordslugen 28 • Blåvand

Op til 14 personer
{{facility.text}}

Luksushus på Nordslugen 28 (308 m²) – med en helt enestående udsigt! Er dette hus Blåvands lækreste sommerhus? Det hører i hvert fald med oppe i spitzenklasse-kategorien og det vil nok altid være med i Top 5 – uanset hvad man individuelt lægger vægt på...

Huset har det hele og så har ejerne med kyndig, stilsikker og smagfuld hånd tilført lidt ekstra over hele linjen, hvor det har været muligt. Det har gennem både planlægnings- og byggefasen været essentielt for ejerne, at huset skal give gæsterne merværdi-oplevelser – huset skal levere mere end gæsten forventer!!! Husets 308 m² har plads til 14 personers luksusferie. 7 dejlige soverum m. dobbeltsenge, 4 badeværelser og et stort køkken/alrum m. adgang til den store vestvendte stue, som selvfølgelig har store panoramavinduer mod vest og nordvest – for at bringe den storslåede udsigt helt ind i huset. I den store pool-afdeling er der en 34 m³ swimmingpool, der er spa, sauna og dampbad og sågar 2 opbyggede liggestole med varme i og med infrarød varme over stolene.

I det separate aktivitetsrum er der både poolbord og bordfodbold. Som afslutning på en dejlig feriedag i huset, vil mange gæster helt sikkert vælge at tilbringe aftenen i husets hjemmebiograf med rigtigt filmlærred og rigtige biografstole. Det er da tilbagelænet luksus !!!

Huset er i øvrigt meget energivenligt m. gulvvarme i alle rum, som opvarmes af et driftsbilligt jordvarmeanlæg. Udenfor huset er anlagt en kæmpe vestvendt terrasse, som virkelig bringer den helt unikke udsigt i spil. Her er frit og ugeneret udsigt over klit og hedelandskabet mod vest og nord og udsigt til Blåvand Fyr mod syd og sydvest. Der er i øvrigt man andre lækre detaljer ved dette hus – bl.a. er lyssætningen både smuk og usædvanlig, men vi vil stoppe beskrivelsen af husets fortræffeligheder her – og bare konkludere: Er I til luksus m. udsigt, har I fundet hvad I søgte – 5-stjernet luksus m. pil opad!!!

Ingen ungdomsgrupper. Rygning ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.