Fyrvej 54

Feriehus 013 • Fyrvej 54 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Skønt sommerhus med udespa og kun 200 meter til havet, beliggende på Fyrvej 54

Dette skønne sommerhus i Blåvand, danner ramme for en fantastisk ferie ved Vesterhavet. Huset ligger med kort afstand til havet. En gangsti på den anden side af vejen fører direkte til det lækre strandsand og brusende Vesterhav. Her kan hele familien slå sig løs i de kilometerlange strækninger, hoppe i det kølige vand, solbade eller få klaret årets familieduel i beachvolley. 

Står dagen på aktiviteter ved huset er der god mulighed for at hele familien kan underholdes. Huset ligger på en naturgrund, hvor fornemmelsen for ferie ved Vesterhavet kommer helt tæt på. Lyng, marehalm og vilde træer og buske får lov at vokse frit på grunden. Terrassen rundt om huset har sidde- og opholdspladser til hele familien i form af bord og bænkesæt. På terrassen står jacuzzien, som kan nydes i alt slags vejr. 

Husets to badeværelser ligger i stueetagen, det ene er desuden med sauna og spa. I samme forbindelse findes det ene af de tre soveværelser. 

Huset er indrettet i original sommerhusstil, som kommer til udtryk flere steder i huset. Køkkenet er lyst og aflangt med plads til at flere personer aktivt kan deltage i madlavningen. Fra det åbne køkken er der direkte adgang til husets store spisebord med plads til 8 personer. Spisebordet er samlingspunkt for hele familien, klar til at skabe gode oplevelser og hyggestunder. Måske med gode drinks og brætspil? Resten af stuen byder på pejs og hyggeligt sofa møblement, perfekt til når aftenen går på hæld og afslapning er på programmet. 

Husets helt store oplevelse findes på førstesalen. Herfra er udsigten til Vesterhavet en oplevelse i sig selv. Ligeledes indeholder førstesalen en stor opholdsstue med sofa-møblement, behagelige siddepladser og tv. Dobbeltdørene kan åbnes på vid gab, så den lækre Vesterhavsluft kan trænge ind i huset. På førstesalen er der ligeledes to soveværelser med godt lysindfald. 

Blåvand er en by med masser af liv. Hovedgaden byder på masser af shoppingmuligheder for hele familien, eller et besøg på én af de mange restauranter. Ønskes der oplevelser væk fra hovedgaden, er det børnevenlige Blåvand Zoo et besøg værd. Med daglige aktiviteter på programmet, er det muligt at komme helt tæt på de godt 400 dyr som blandt andet består af hvide løver og røde kæmpe-kænguruer.  
Er lysten mere til historieoplevelser, er bunker museet Tirpitz kun få minutters kørsel fra Blåvand. Her er både faste og periodiske udstillinger, og det er muligt at komme ind i Tirpitz-bunkeren.

Fyrvej 54 kan helt sikkert danne rammerne om en uforglemmelig ferie i Blåvand. 

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.