Sønder-Vasevej 20

Feriehus 040 • Sønder-Vasevej 20 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Charmerende og klassisk ”Blåvand sommerhus” med beliggenhed nær Blåvand By og Blåvand Strand.

Dette sommerhus må være indbegrebet af et ”Blåvand sommerhus”. Med de klassiske røde murstensvægge og den bløde top i form af et stråtag oser dette sommerhus af vaskeægte HYGGE. Udover det charmerende ydre, har husets indre mindst lige så meget charme at byde på samt en behagelig rolig atmosfære.
Sommerhusets 2 etager er indrettet i en lys skandinavisk stil, som både er hyggelig og funktionel på samme tid. I stueplan ligger køkkenet i åben forbindelse med spisestue og opholdsstue. Dette store og velindrettede rum lægger op til mange timers hyggen og er klart med til at danne ramme for en masse mindeværdige feriestunder for både store og små.
Husets soveværelser er hjertevarme og rummelige – de 8 sengepladser er fordelt over 2 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge samt en køjeseng til familiens mindste, som er et oplagt sted at forvandle til hyggehule på en lidt mere kølig dag. De 2 badeværelser er helt up-to-date med lys og stilfuld indretning – her findes både bruser, toilet, håndvask, samt vaskemaskine og tørretumbler på det ene af dem.

Besøges sommerhuset midt i sommeren, så er det absolut et must at nyde husets store træterrasse. En lille formiddagslur på en af de skønne solsenge vil uden tvivl lede de søde drømme godt på vej og lade kroppen op med masser af fornyet energi. Den udendørs jacuzzi er for alle badeglade sjæle. En sjov og boblende oplevelse for de mindste og et afslappende og hyggeligt samtale-spot for de voksne. Et glas kølige bobler under stjernernes skær heri vækker helt sikkert velværefølelsen til live hos de fleste.

Ikke langt fra sommerhuset mod vest ligger Blåvand Strand. Her er der rig mulighed for at springe ud i endnu et vandplaskende eventyr, dog en af de lidt mere saltede af slagsen. Vesterhavets friske temperatur og Blåvand Strands flotte lyse sand vil uden tvivl friske både krop og sjæl op. Et meget anbefalelsesværdigt besøg uanset vind og vejr.
Drages der på tur mod syd/øst fra sommerhuset, så vil Blåvand Hovedgade være noget af det første, der stødes på. Her er der gode muligheder for at få afløb for den helt store shoppetrang. Her findes alt fra modebutikker til små hyggelige værksteder, hvor der kan købes specialiteter og lokale finurligheder.

 

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.