Fyrrevænget 13

Feriehus 046 • Fyrrevænget 13 • Ho

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Hyggeligt feriehus, Fyrrevænget 13, beliggende i skov- og hedeområde en lille køretur fra stranden på Skallingen

Byder ferien på en tur forbi Fyrrevænget 13, så skal man holde øjne og ører åbne, hvis man vil være sikker på at finde det. Sommerhuset er nemlig ualmindeligt godt kamufleret i den grønne skov, og familiens mindste og mest barnlige sjæle vil med sikkerhed elske at starte ferien med en gemmeleg, hvor målet er at finde det 92 m2 store sommerhus.


Husets indretning
Allerede fra første øjekast er der ingen tvivl om, at Fyrrevænget 13 ikke er som alle andre sommerhuse. Det grønne hus blender perfekt ind med den omkringliggende natur. På toppen af huset gror der græs, som hurtigt leder ens tanker i retning af håret på den lille skovtrold, som måske er at finde ude mellem alle fyrtræerne.
Bevæger man sig ind i det grønne træhus, så bliver det hurtigt tydeligt, at naturen ikke blot befinder sig uden for huset, men også har en finger med i spillet, når himlen bliver udskiftet med det grønne tag. Overalt i huset er vægge og lofter beklædt af træ, og den grønne farve går tydeligt igen. Det er både i køkkenet, lamperne på væggen og dugen på spisebordet. Grøn betyder vækst, og det er meget passende, for dette sommerhus vil med sikkerhed også få hyggen på enhver ferie til at spire.
Inde i huset er der sovepladser til i alt seks overnattende gæster, men det er ikke den eneste mulighed for en god nats søvn. Til den del af familien, som ikke kan få nok af den grønne natur, er der i haven placeret et shelter. Her er der mulighed for, at de sejeste børn kan se, om de tør at overnatte i det fri, eller de voksne kan få en romantisk nat under stjernehimlen. Uanset hvad så er det svært at komme tættere på naturen end dette.
Hvis ikke alle gæster er til den åbne nattehimmel, så gemmer huset også på gode muligheder for indendørs hygge. I husets stue er der nemlig placeret en brændeovn, som giver et perfekt lys til, at man kan blive helt fortabt i den nye yndlingskrimi, vinde over resten af husets gæster i brætspil eller blot nyde at have tiden til at være sammen.


Husets placering
Fyrrevænget 13 er omgivet af skov og natur. Så snart hoveddøren går op, så er man allerede på vej på en dejlig gåtur. De daglige ture er for mange indbegrebet af at være i sommerhus, og er man en af dem, så er dette sommerhus derfor en oplagt mulighed for en god ferie.
Målet for gåturen kunne passende være kysten. Den slænger sig blot 1350 meter fra det dejlige feriehus, og det er derfor en distance, hvor både unge som gamle kan holde til at være med på hele turen. Er stranden målet for måske at afholde den årlige turnering i, hvem der kan slå flest smut, så ligger denne kun 3500 meter fra huset.
Fyrrevænget 13 er det perfekte ferieparadis for alle, som elsker at holde ferie tæt ved naturen. Her kan man bo i et hus med græs på taget og omgivet af træer, og man vil derfor få en oplevelse, som ikke kan måles med noget andet.
 
I huset er hverken rygning eller ungdomsgrupper tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.