Strandparken 3

Feriehus 050 • Strandparken 3 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Lækkert og charmerende stråtækt sommerhus med vidunderlig beliggenhed nær stranden på Strandparken 3

Dette mega-hyggelige sommerhus ligger på den eftertragtede adresse Strandparken 3. Herfra er der kun få hundrede meter til den smukke strand, Hvidbjerg Strand. Her er det muligt at hoppe i bølgen blå eller nyde det lyse og bløde sand mellem tæerne uanset alder.
Ikke nok med, at afstanden er kort til stranden, den er også kort til Blåvand By, Blåvand Zoo og Hvidbjerg Strand Feriepark.

Sommerhuset er totalrenoveret i 2021 og indrettet i en moderne, nordisk og afslappet stil. Det stilfulde og moderne køkken er yderst veludstyret med alt fra opvaskemaskine til køle/fryseskab. Det rummelige køkken ligger i direkte forbindelse til den charmerende spise- og opholdsstue, som er udstyret med lækre og komfortable møbler. Dette herlige fællesrum er det ideelle sted at nyde ferien med afslapning i form af et parti brætspil eller fordybelse i en god bog.
Huset har i alt plads til 6 personer fordelt over 3 hjertevarme værelser med dobbeltseng. Derudover findes der også to komplette badeværelser, som ligger lige ved siden af hinanden.

Udenfor venter et udeområde af en anden verden. Den enorme træterrasse emmer af luksus, hygge og velvære, som kan være med til at danne ramme om en uforglemmelig ferie. I terrassens jacuzzi kan alle 6 nyde det lune og boblende vand. At sidde i jacuzzien på en stjerneklar nat, er absolut ikke til at stå for.
Efter et skyl under udebruseren, er det ved at være tid til afslapning i den rummelige sauna, hvor kroppen kan blive varmet godt igennem. Måske efter et koldt vinterbad på Hvidbjerg Strand?
Terrassen byder på meget mere endnu… foruden alle de hyggelige lækroge, er der også et stort og lækkert udekøkken, hvor man kan tilberede de dejligste måltider. Hvis solen titter frem på himlen, melder liggestolene klar, så programmet kan stå på solbadning dagen lang.

Familiens mindste kommer næppe til at kede sig, for huset har både legetårn, trampolin og en lille fodboldbane. Med andre ord er der garanti for, at der kan brændes en masse energi af.

Alt i alt er dette sommerhus et fantastisk valg, hvis man søger en ferie i et hyggeligt sommerhus med god beliggenhed og et luksuriøst udemiljø.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.