Horntoftevej 16

Feriehus 072 • Horntoftevej 16 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Lækkert stråtækt aktivitetshus, Horntoftevej 16, med fantastisk beliggenhed.

På en af de mest populære adresser i Blåvand tæt på Hvidbjerg Strand og byen ligger dette fantastiske sommerhus og stråler og venter på det store årlige rykind fra alle dets gengangere. Dette hus kommer de samme gæster tilbage til år efter år – og det er der mange gode grunde til. Fra denne dejlige base er der kun få hundrede meter til Hvidbjerg Strand og til de alle indkøbsfaciliteterne i Blåvand Hovedgade.

Huset byder på 157 velindrettede m², som er delt op i 4 soverum – 2 med dobbeltsenge, og 2 med enkeltsenge. Herudover er der et stort aktivitetsrum med både poolbord og bordtennis og elektronisk dart. Fra aktivitetsrummet er der adgang til den store hems, som byder på yderligere to hyggelige sovepladser. Huset har endvidere et stort åbent køkken/alrum i direkte sammenhæng med stuen. Fra både stuen og køkken/alrummet er der udgang til den store, sammenhængende og delvist lukkede øst-, syd- og vestvendte terrasse. Vi ved fra tilbagemeldinger fra alle husets stamgæster at en stor del af alle ferier i dette dejlige hus, bliver tilbragt på den store terrasse, der indbyder til både afslapning, hygge og grill-madlavning. Terrasseområdet grænser i øvrigt direkte op til den store lækre græsplæne, hvor både gynge og sandkasse med garanti vil lokke de mindste gæster og hvor det øvrige plæneareal inviterer til at blive brugt til div. boldspil, krocket og petanque m.m.

Med sin beliggenhed så tæt på Hvidbjerg Strand er dette hus også en perfekt base for både korte og lange vandreture. En tur mod vest langs stranden til Blåvandshus Fyr, eller en tur mod øst langs stranden til Skallingen er helt oplagte muligheder og skulle en rute mod nord friste, er der altså kun ca. 1,5 km. til de store åbne vidder på Kallesmærsk hede.
Kort og godt – dette hus er den perfekte base for en helt fantastisk Blåvand-ferie, både på grund af dets beliggenhed og på grund af dets dejlige faciliteter. Skynd jer – der bliver rift om ugerne her!!!

Rygning ikke tilladt. UNGDOMSGRUPPER INGEN ADGANG


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.