Poul Thøstesensvej 7

Feriehus 151 • Poul Thøstesensvej 7 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Oplev lyset på Poul Thøstesensvej 7

Slår vejen et smut forbi Poul Thøstesensvej 7, så finder man et 79 m2 stort, hyggeligt, og sort sommerhus i træ. Huset emmer allerede fra første øjekast klassisk, dansk sommerhusidyl, og ingen vil føle sig taget ved næsen, når først huset indtages.


Husets indretning
Sommerhuset på Poul Thøstesensvej 7 er skabt for at indkapsle lyset. På begge sidder af huset findes der åbne terrasser.  Det betyder, at uanset om man er ved at nyde morgenkaffen eller duften af den tændte grill om aftenen, så er der mere end en stor chance for, at man kan gøre det med solen i øjnene.
Besøger man huset i de perioder af året, hvor det måske ikke er helt varmt nok til, at kufferten har været proppet med de korte shorts og solhatten, så bliver man på ingen måde snydt for de vestjyske solstråler. I forlængelse af stuen bliver husets gæster nemlig mødt af en 21 m2 stor udestue. Udestuen giver de bedste forudsætninger for, at uanset hvad temperaturen siger uden for, så kan man få fyldt sine depoter af D-vitamin op til bristepunktet.
Om aftenen når det ikke længere er varmt nok til at nyde hverken terrassen eller udestuen, så kan familien bevæge sig ind i husets stue. Her kan der tændes op i husets brændeovn, hvorefter varmen og hyggen i fællesskab breder sig rundt i hele lokalet.
Poul Thøstesensvej 7 er indrettet med tre værelser og har plads til i alt 6 overnattende gæster.  Det betyder, at det vil være så godt som umuligt ikke at komme hinanden ved, og der vil derfor helt naturligt være fokus på samværet og fællesskabet.


Husets placering
Fra Poul Thøstesensvej 7 er der let adgang til alt, hvad hjertet begærer på en ferie i det vestjyske. Det store Vesterhav ligger placeret blot et smutkast derfra. Med sine 800 meter fra huset, kan det derfor hurtigt blive en konkurrence blandt husets mest legesyge gæster, hvem der når vandkanten som den første.
Skal der foretages indkøb til alle gæsternes livretter, så er dette om muligt en endnu mindre udfordring, end at finde den hurtigste sti til stranden. Diverse indkøbsmuligheder er placeret blot 500 meter fra huset, så medmindre der også skal handles til samtlige naboer, kan dette også nemt gøres til fods.
Poul Thøstesensvej er den perfekte ferieperle for alle, som elsker at sidde i en god solplet og nyde deres ferie. Det er for dem, som gerne vil være tæt på både vand og indkøb og for alle, der elsker de klassiske, charmerende, danske sommerhuse.
 
Sommerhuset er røgfrit, husdyr er ikke tilladt og det er heller ikke muligt for ungdomsgrupper at booke det.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.