Møllehusvej 33

Feriehus 203 • Møllehusvej 33 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Stort nyrenoveret (2021) poolhus med stråtag og en masse dansk sommerhusidyl beliggende på Møllehusvej 33

På en stor naturgrund lidt uden for Blåvand centrum ligger dette skønne og store sommerhus omringet af grønne omgivelser. Gå en tur rundt om huset og mærk naturen fra første parket. På sommerhusgrunden findes både fodboldmål, en sandkasse og gynger så familiens mindste frit kan boltre sig udendørs. På årets lune solskinsdage indbyder den store sydvendte terrasse til grillaftner med god mad og hygge. Her står havemøbler og grill nemlig klar. Men det står ikke alene på terrassen – det har nemlig fået selskab af en lækker jacuzzi og udendørs sauna. Findes der mon en bedre måde at slå mave på end at lade sin mætte krop glide ned i en boblende spa med en kold øl i hånden?
 
Et sommerhus i Blåvand med plads til hele familien
Under det flotte stråtækt gemmer der sig et super hyggeligt hus, der er indrettet funktionelt og rummeligt. I stuen er der komfortable sofaer, som indbyder til movie nights og kortspil foran brændeovnen. Stuen ligger i direkte forbindelse til køkkenalrummet med det veludstyrede køkken, som har plads til, at man kan lave mad til alle sommerhusgæster.
En af de finurlige detaljer, som Møllehusvej 33 har, er det direkte udsyn, der er fra køkkenet og ind til pool-området. Så kan dagens kok holde øje med badende familiemedlemmer, imens middagen tilberedes. Hvis altså kokken kan holde sig til køkkenet, for hvem vil ikke gerne plaske rundt i en dejlig indendørs pool for derefter at gå ud i saunaen og gøre den afslappende stemning total?
 
Aktivitetsrum og sovepladser til 10 personer
Sommerhuset på Møllehusvej 33 har desuden et aktivitetsrum, så når der skal spilles om, hvem der skal lufte hunden, så kan det forgå her. Der er både billardbord og bordfodbold.
Når dagen går på hæld, kan husets gæster fordele sig på de fem soveværelser, der alle har dejlige dobbeltsenge og god skabsplads. Sommerhuset har hele tre badeværelser – to i stueetagen og et på 1. sal. I øvrigt har huset hurtigt fibernet, så familien kan streame deres yndlingsserie uden afbrydelser.
Ikke nok med at sommerhuset har lækre faciliteter, så ligger det i gåafstand til Blåvand By, hvor indkøbsmulighederne er mange. Hvis det ikke er bylivet, der frister i ferien, så er det også yderst anbefalelsesværdigt at hoppe på cyklen og tage en tur til Hvidbjerg Strand, hvor badeforholdene er gode for både børn og voksne.
Med andre ord er poolhuset på Møllehusvej 33 for familien eller familierne, der drømmer om en ferie i Blåvand med plads til sjov og spas hele dagen lang, og som gerne vil bo i et praktisk, men hyggeligt dansk sommerhus.
 
Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.