Lommen 7

Feriehus 212 • Lommen 7 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

En privat tennisbane på Lommen 7

Beliggende på Lommen 7 er et 238 m2 stort sommerhus, som kan tilbyde alle de aktiviteter, som enhver sommerhusgæst kan finde på – og mere til. Huset har plads til 8 heldige besøgende, som ikke får mulighed for at kede sig et eneste sekund igennem deres tid i huset.

Husets indretning
Lommen 7 er et sandt ferieparadis for legesyge gæster i alle aldre! Sommerhuset er fyldt med aktiviteter, som med største lethed kan fylde en uges ferie ud. På bagsiden af huset findes et anneks, som er bygget om til aktivitetsrum. Og det er vel at mærke aktivitetsrum med stort A! Vælger husets gæster at bevæge sig herud, så er det en god idé at medbringe et ur, da timerne ellers let kan flyve afsted. I husets aktivitetsrum findes alt fra billard, bordfodbold og air hockey til bordtennis og PlayStation.
Aktiviteterne stopper ikke her, for inde i huset findes endnu flere muligheder for underholdning. I forlængelse af husets køkken, findes der lidt af en drøm for enhver vandhund. Under det skråtag, kan det ene svømmetag nemlig afløse det andet i husets pool. Har man brug for en pause fra vandkrigen, så er det oplagt at tage en tur i saunaen eller spabadet.
Bliver dørene til dette legeland låst op på den solrige del af året, så vil husets have med garanti tiltrække stor interesse. I haven er der nemlig placeret egen tennisbane, som er til fri afbenyttelse under opholdet. Gæsterne skal dog være obs. på, at vil man finde ud af, hvem der er den nye Roger Federer, så skal man selv medbringe ketcher og bolde.
Rundt om huset er der placeret to terrasser. Den ene er vendt mod øst, og den anden er vendt mod vest. Det giver mulighed for, at både morgenkaffen og aftensmaden kan nydes i den danske sommersol.

Husets placering
Huset på Lommen 7 er placeret ved Blåvand på den jyske vestkyst. Så godt som i husets baghave findes et stort fredet naturareal, som giver de bedst mulige betingelser for, at husets gæster kan nyde mange smukke gå- og vandreture.
Vil man gerne have fuld plade på dansk natur, så kan den danske vestkyst og Vesterhavet også findes ved blot en kort gåtur på 1500 meter. Indkøb og restaurantbesøg foregår 2300 meter fra hoveddøren, så det er bestemt også en overkommelig opgave.
Lommen 7 er det oplagte valg for alle, som ønsker en ferie, hvor ingen kommer til at kede sig. Her er uanede mængder af underholdning, og alle som besøger dette hus vil derfor med sikkerhed få en ferie, som de ikke vil hjem fra.

Ferien i dette hus er for gæster på både to og fire ben, da et enkelt husdyr er tilladt. Rygning og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.