Søren Lassens Vænge 18

Feriehus 222 • Søren Lassens Vænge 18 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Moderniseret sommerhus med jacuzzi og sauna på Søren Lassens Vænget 18 – i gåafstand til Blåvand by

Fuglene kvidrer, solen skinner og et sødt lille egern piler op i et træ - vi befinder os ved sommerhuset på den tilbagetrukne grund på Søren Lassens Vænge 18 i Blåvand. Sommerhuset byder på en moderne indretning med blandt andet et funktionelt køkken og et lækkert badeværelse, og herudover kan du se frem til ren feriehygge i spa eller sauna og ikke mindst på husets store sydvendte terrasse.

Der er stille og roligt på det lukkede vænge, så når du har parkeret bilen, kan du roligt slappe af. Holder du sommerferie her, vil du nok nyde solen og de lange aftener på sommerhusets 150 m² fliseterrasse som er overdækket (25m²) og udstyret med lounge-møbler. På terrassen er der dejlig læ. Til sommerhuset hører en skøn have med gynge og sandkasse til børnene.

Booker du huset i vintermånederne, er her stadig dejligt, for sommerhuset har nemlig alt, hvad der skal til for at få en fantastisk ferie, selv når det er koldt udenfor. Specielt den lækre udendørs jacuzzi er en oplevelse værd - Her kan en kolde vinteraften nydes i de skønne bobler under stjernernes skær.
Gennem huset er der en nordisk, indbydende stil med lyse profilbrædder, plankegulve og nydeligt interiør. Sommerhuset har i efteråret 2019 gennemgået en større modernisering, hvor et nyt køkken samt nyt badeværelse er blevet lavet. Ligeledes har huset også fået tilføjet en hyggelig alkove i stuen samt nye kontinentalsenge i soveværelserne.

Vinteraftenerne tilbringes i skæret fra den hyggelige brændeovn i stuen eller med en velfortjent wellness-stund i sommerhusets sauna eller spa. Huset rummer to gode soveværelser med dobbeltsenge samt et soverum med enkeltsenge til børn eller gæster.

Fra sommerhuset tager det cirka ti minutter at gå til Blåvands centrum, hvor der er gode spisesteder, specialforretninger og dagligvarebutikker, og hvis der skal ske lidt ekstra, er der rigeligt med underholdning i nærheden. Du kan eksempelvis få lov at røre ved en slange i Blåvand Zoo eller udfordre din bedre halvdel i et slag golf ved Blåvandshuk Golfklubs smukke golfbaner, som har udsigt til Ho bugt og Vadehavet.

Lyder det tillokkende med strandture, sjove oplevelser, solbadning og hygge foran
brændeovnen? Så book din næste ferie lige her på Søren Lassens Vænge 18 i Blåvand.

Sommerhuset er røgfrit og udlejes ikke til ungdomsgrupper.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.