Vestslugen 17

Feriehus 238 • Vestslugen 17 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Drøn charmerende sommerhus med blød top og udsigt til Blåvandshuk Fyr på Vestslugen 17

På en lille rolig snoet sidevej ud mod Blåvandshuk Fyr ligger dette hyggelige sommerhus. Med sit naturlige græstag og fine sorte træfacade danner det den perfekte ramme for en ferie i ro og mag. Huset er placeret på en stor naturgrund omkranset af en mindre lyng- og marehalmsvold og fra den vestvendte terrasse er der udsigt til Blåvands vartegn Blåvandshuk Fyr.

Udeområde
Ud over den fantastiske udsigt som terrassen har, så er det også et oplagt sted at nyde ferien på en lun og solrig sommerdag. Det fine havebordssæt står nemlig bare og venter på at blive brugt til en lækker og stemningsfyldt grillaften for hele familien.

Sommerhuset
Indenfor i sommerhuset varer charmen ved. De store vinduer mod fyret, trækker yndefuldt den storslåede natur med ind i det åbne og kombinerede køkkenalrum og stue. Køkkenet, som er veludstyret, er flot integreret sammen med spisestuen, hvor et nydeligt spisebordsarrangement står klar til en hyggelig feriestund. Inde i opholdsstuen pryder komfortable møbler den lette og lyse indretning. Sommerhuset har i alt 5 soveværelser alle udstyret med luksus kontinentalsenge samt et lækkert aktivitetsrum, hvor blandt andet bordtennis og pool kan opsluge nogle af feriens mange timer. Ydermere har sommerhuset to flotte badeværelser, begge er udstyret med bruser, toilet og vask. Det største af dem, byder yderligere på en spa og en sauna. Sommerhuset er renoveret og har fået en tilbygning sidst i 2018.

Beliggenhed
Er ferien dedikeret til en masse naturoplevelser, så har dette sommerhus også den perfekte beliggenhed hertil. I kort gåafstand fra huset ligger Blåvand Strand nemlig med sit flotte lyse sand og brusende Vesterhav. Her kan familien frit boltre sig på en lun solskinsdag med friske dukkerter og solbadning i sandet. Er det ikke nok med en kortere gåtur til stranden, så er Kallesmærsk Hede, som befinder sig lige uden for sommerhusets dør, en lang vandretur værdig. Her er naturen helt unik og chancen for at møde kronvildt stor.

Sommerhuset er røgfrit og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.