Strandparken 26

Feriehus 257 • Strandparken 26 • Blåvand

Op til 12 personer
{{facility.text}}

Meget charmerende sommerhus med lækker terrasse og enestående strandnær beliggenhed – Strandparken 26 i Blåvand.

Dette sommerhus er noget helt specielt. Udover dets unikke beliggenhed nær stranden, så byder det også på et hav af faciliteter og charmerende detaljer, som får både vejr og årstid helt ud af spil. Der er uden tvivl gode muligheder for at få en uforglemmelig ferie for hele familien her.
Sommerhuset er delvist renoveret i 2020 og tilbyder derfor både et nyt og funktionelt køkken, et lækkert stort badeværelse, et dampbad samt stilfulde møbler og senge.
Det åbne køkkenalrum ligger i direkte forbindelse til spisestuen, hvor hele familien kan samles om et lækkert måltid. Opholdsstuen ligger på 1. sal sammen med de fine aktivitetsrum. Her er både hyggeligt, stemningsfyldt og luksuriøst på samme tid. Det bløde sofamøblement i opholdsstuen lægger op til afslapning med fx brætspilshygge, og i aktivitetsrummene kan familien dyste i alt fra bordfodbold og pool til air hockey og div. spil på den opsatte PlayStation 4. På husets første sal findes også en skøn balkon med panorama udsigt. Et herligt sted at indtage morgenkaffen på en vindstille og lun dag.
Huset har i alt 5 soveværelser fordelt på begge etager. Der er 4 værelser med lækre kontinentale dobbeltsenge, et værelse med 2 enkeltsenge samt en alkove med en dobbeltseng - perfekt til familiens teenagere.
Derudover tilbyder huset to fine badeværelser. Det største af badeværelserne oser lidt af en wellness oplevelse, da der her både findes bruser, dampbad og sauna.

Wellness stemningen fortsætter udendørs, hvor terrassen er udstyret med en skøn boblende jacuzzi. Heri kan ferien nydes med afslapning under stjernernes skær.
Ud over den luksuriøse jacuzzi så er terrassen også udstyret med behagelige havemøbler. Solvognene er ideelle til solbadning, og loungesættet under den overdækkede del er et oplagt sted at nyde sommeraftenerne uden gener fra duggens fald.

Når hele huset og dets mange faciliteter er blevet nydt, så kan det anbefales at besøge Hvidbjerg Strand, som kun ligger få meter fra huset. Her kan hele familien, store som små, trygt tage sig en frisk dukkert i det store Vesterhav. En ”must-oplevelse” når ferie afholdes i dette skønne område.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.