Hedetoftvej 20

Feriehus 277 • Hedetoftvej 20 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Den ultimative charme finder du på Hedetoftvej 20

På Hedetoftvej 20 ligger der ikke blot et sommerhus, der spiller med alle hyggemusklerne – men også et sommerhus, der tager pusten fra besøgene ved allerførste syn. Omgivet af høje og smukke fyrtræer, grønt buskads og med en levende naturparyk som tag, møder sommerhuset i Blåvand alle med åbne arme, frisk luft og et løfte om en fantastisk ferie i et med naturen.

Husets indretning
Sommerhuset har plads til 6 personer og med sit grundareal på 2599 m2, løber man ikke uden videre tør for nye steder at placere fødderne. Huset ligger for enden af en vej på en naturgrund, hvilket sikrer fred, ro og ugeneret hygge.
Huset er indrettet med det store køkkenalrum som hjerte. Her lader sommerhuset naturen deltage i alle måltider samt i den generelle stuehygge gennem de mange og store vinduespartier. Helt grønt og helt tæt på rejser træerne sig uden for vinduerne, og glade ferieøjne kan finde ro i, hvor smuk en farve ’grøn’ i grunden er. Køkkenet har god plads til at hele selskabet kan mødes i et lykkeligt madkram, hvor kartofler og krydderurter bliver omsat til et måltid mad, der kan indtages med glad smasken og højt humør.
Fra køkkenalrummet er der adgang til de tre soveværelser, husets badeværelse og ikke mindst den store, delvist overdækkede terrasse, der forlænger udehyggen langt ind i efteråret. Terrassen byder både på liggestole, havemøbler og en dejlig grill, der sørger for den gode stemning, når onkel John går i gang med at kaste om sig med seje grillgloser og brændte grøntsager.
På en kølig aften kan der med fordel tændes op i brændeovnen, der sørger for varme, et hyggeligt skær og forstærker den helt specielle stemning, der indfinder sig, når sofaen indtages og feriehumøret bundfælder sig.

En fredelig placering
Sommerhuset på Hedetoftvej 20 har en skøn placering på en naturgrund. Her er det muligt at få et grønt indspark uden at forlade matriklen. Hvis vandrelysten melder sig, så ligger Blåvand hovedgade, der flyder over med butikker og dejlige spiseoplevelser, blot 1,5 kilometer væk, og er det oplagte mål efter en dag, med rulleture i fyrrenåle og grøn kærlighed. Hvis ønsket er sand under tæerne, så er der blot et par kilometer til Hvidbjerg Strand, der er både børnevenlig, smuk og generelt bare altid et besøg værd.
Hedetoftvej 20 er sommerhuset for dig, der leder efter en grøn oplevelse, afslapning med fuglekvidder, trækroner og sommerhushygge, der er helt i top.


Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.