Peter Malersvej 41A

Feriehus 286 • Peter Malersvej 41A • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Velholdt og hyggeligt sommerhus på indhegnet grund med fine terrasseområder beliggende på Peter Malersvej 41a

Dette sommerhus ligger på den velkendte Peter Malersvej i Blåvand. En adresse, som vidner om ugenerte naturgrunde med plads til udendørs hygge i fred og ro, og lige præcis dette er gældende for dette skønne sommerhus.

Sommerhuset ligger centralt placeret på naturgrunden og giver derfor dets gæster mulighed for at nyde solen og naturen omkring fra en af de 3 anlagte terrasser. Terrasserne indfanger hver især enten morgensolen, middagssolen eller aftensolen. Terrassen mod vest er delvist overdækket og sikrer dermed, at en grillaften kan nydes uden duggens fald.
Fra denne terrasse er der direkte afgang til sommerhusets charmerende opholdsstue, hvor komfortable møbler står klar til en aften med afslapning. Der er ingen tvivl om, at familien med stor fordel kan samles her om en hyggestund, som enten inkluderer et spil kort eller en god film i fjernsynet. Fra stuen er der direkte adgang til husets 3 soveværelser, alle udstyret med en dobbeltseng, samt adgang til det åbne og lyse køkken-alrum med tilhørende spisebordsplads. Køkkenet er af nyere dato og er både veludstyret og lækkert indrettet. Spisebordsarrangementet står langs et stort vindue, som sikrer måltiderne et godt lys, og som bidrager med følelsen af, at naturen er rykket indendørs.

Ud over sommerhusets fine faciliteter og flotte naturgrund så er beliggenheden også helt perfekt i forhold til at besøge Blåvand strand. På stranden ligger de gamle historiske bunkers, forvandlet til kunstneriske muldyr. Et smukt syn, specielt ved solnedgang. Er lysten ikke til blødt sand mellem tæerne, men derimod til shopping, så ligger Blåvand hovedgade heller ikke langt fra sommerhuset. Langs hovedgaden findes mange butikker af forskellig art. Her er alt fra modebutikker til souvenirers- og fødevarebutikker. Her er det uden tvivl muligt at få stillet shoppetrangen, hvad enten man er mand eller kvinde, ung eller ældre.

Som noget særligt er grunden hegnet ind.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.