Hans Thuesensvej 31

Feriehus 314 • Hans Thuesensvej 31 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Moderne og unikt aktivitetssommerhus med fantastisk beliggenhed nær strand og skønne naturstier på Hans Thuesensvej 31.

Dette skønne sommerhus har en beliggenhed helt ud over det sædvandige. I kort gåafstand via små hyggelige naturstier kommer man til Hvidbjerg Strand - En bade- og børnevenlig strand, som lægger op til flere timers udendørs hygge, hvad enten det er sommer eller vinter. Stranden er hver sommersæson bemandet med livreddere, så selv familiens mindste kan tage sig en dukkert i trygge omgivelser.

Udover den gode beliggenhed i forhold til stranden så er naturgrunden, som huset befinder sig på, også charmerende og rummelig. Centralt på grunden ligger sommerhuset placeret med en skøn delvist aflukket gårdterrasse. Her kan familien søge læ for vinden og blot nyde solens stråler på en lun solskinsdag. Terrassen tilbyder også en overdækket del, hvor det er helt oplagt at nyde et måltid mad, som f.eks. er tilberedt på grillen. Den overdækkede del sikrer, at sommerens lune aftener kan nydes udenfor uden gener fra duggens fald. På terrassen findes den luksuriøse jacuzzi også - En lækker facilitet, som tilbyder ren afslapning og forkælelse til hele familien. Når kroppen er blevet boblet godt igennem, kan det anbefales at hoppe i husets infrarøde sauna.

Indendørs er sommerhuset hyggeligt og moderne indrettet. Husets funktionalitet og rolige stemning giver hele familien plads til at skabe sjove og mindeværdige stunder. Det store køkkenalrum og spisestue er veludstyret og ligger i direkte forbindelse med opholdsstuen. Her kan der slappes af i det bløde sofamøblement med diverse brætspil eller tv-hygge. Fra opholdsstuen er der mulighed for at begive sig ind i aktivitetsrummet, hvor familiedysten for alvor kan få frit spil med et spil pool eller bordtennis.
Huset har i alt 5 soveværelser, alle med dobbeltsenge og god skabsplads. Derudover tilbyder huset 2 flotte badeværelser, som begge har bruser og toilet. Det største af badeværelserne har tilmed et badekar.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.