Horntoftevej 14 A

Feriehus 316 • Horntoftevej 14 A • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Horntoftevej 14 A - Et moderne og lækkert sommerhus beliggende tæt på både Hvidbjerg Strand og Blåvand By.

Et moderne sommerhus med funktionelle løsninger og et touch af luksus. Dette sommerhus ligger kun 500 meter fra den smukke Hvidbjerg Strand. Her er badeforholdene gode, og en tur i bølgen blå er derfor mere end anbefalelsesværdig. Er det shopping, der tiltrækker mere end en frisk dukkert, så ligger sommerhuset også perfekt i forhold til Blåvand Hovedgade. Her er der spækket med butikker for enhver smag, og cafe- og restaurantmulighederne er mange.

Sommerhuset ligger på en fin naturgrund omkranset af mindre træer og marehalmsvolde. Her er det muligt i ro og mag at nyde den lækre og boblende udendørs jacuzzi eller bare slappe helt af en lun sommeraften på en af husets terrasser med en kold forfriskning. Ud fra husets stue er terrassen overdækket. Det sikrer, at duggen ikke spolerer en hyggeaften under stjernernes skær.
Inde i sommerhuset fortsætter den gode stil. Her ligger det stilfulde køkken i åben forbindelse med både spiseafdeling og opholdsstue. Stuen er indrettet med komfortable møbler, som uden tvivl indbyder til en afslappende stund. Husets spisebordsarrangement ligger centralt i huset og udgør dermed et perfekt samlingspunkt for feriens måltider eller evt. brætspilshygge. Sommerhuset har i alt 4 rummelige dobbeltværelser, alle udstyret med senge af høj kvalitet og god skabsplads. Derudover har sommerhuset 2 flotte badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med en spa. I husets østvendte afdeling findes et aktivitetsrum. Her er der rig mulighed for at lade en familiedyst finde sted. Hvem vil ikke gerne vinde i et spil pool eller bordtennis?

Dette sommerhus er det perfekte valg til den store familie eller til vennepar, som ønsker at holde ferie tæt på ”hvor tingene sker”.

Sommerhuset er RØGFRIT, og ungdomsgrupper er IKKE tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.