Kallesmærskvej 29

Feriehus 377 • Kallesmærskvej 29 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Lyst spasommerhus på stor naturgrund tæt på Blåvand by - Kallesmærskvej 29

Hold din næste ferie i dette skønne spasommerhus få hundrede meter fra Blåvand by. Her får du den perfekte cocktail af lige dele afslapning, sjove aktiviteter og hyggelige feriestemning. Sommerhuset ligger på en stor, fredelig naturgrund med et rigt dyreliv, som kan betragtes fra stuen og ejendommens sydvendte terrasse.

Den helt store attraktion er husets solrige naturgrund, som er nydeligt beplantet med buske og naturplæne, der ligger i læ af høje nåletræer. Grunden er kæmpestor, og her er både vippe, gynge, sandkasse og et fint legehus til de små.

Den flotte have er der udsigt til gennem sommerhusets vinduesparti, der strækker sig i hele stuens længde, og også fra spabadet kan du nyde naturens farver, hvis du trækker gardinerne fra.

Stuen ligger i åben forbindelse med et funktionelt køkken, og foruden dette rum byder sommerhuset på to dobbeltværelser med kontinentalsenge samt et børneværelse med køjeseng og ikke mindst to komplette badeværelser med gulvvarme – det ene med spa og sauna. Åbn en flaske bobler, når børnene er lagt i seng og nyd en stille stund i det boblende vand, mens stjernerne blinker på himlen lige udenfor vinduet.

Huset har den attraktive adresse Kallesmærksvej 29 i Blåvand, hvilket både er en meget naturskøn placering og samtidig ligger i kort gåafstand fra den summende stemning i Blåvand by. Her kan du få timevis til at gå med at slentre gennem de stemningsfyldte gader, som byder på alt fra lysstøberi og bolsjekogeri til gode spisesteder og tøjbutikker.

Tag eksempelvis et smut forbi Hr. Skov, hvor du kan købe lokale delikatesser og mørt kød til grillen, eller slå vejen forbi Blåvand Fiskebutik & Fiskerestaurant, hvor de serverer mere end 40 forskellige fiskeretter i deres populære buffet. Du har fra sommerhuset kort køreafstand til stranden, Hvidbjerg Strands legeland, Blåvand Zoo og Ho Ferie- og Aktivitetscenter.

Lad dette sommerhus danne rammen om din næste ferie – book nu!

Sommerhuset er røgfrit og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.