Gl. Skolevej 5

Feriehus 444 • Gl. Skolevej 5 • Blåvand

Op til 12 personer
{{facility.text}}

Gammel Skolevej 5 - Et luksussommerhus med ugeneret atriumgård og bynær beliggenhed

Dette sommerhus SKAL opleves. Det er i en kategori helt for sig. Udover den skønne beliggenhed nær Blåvand hovedgade, så kan dette sommerhus byde på et utal af aktiviteter og luksuriøse detaljer.

Sommerhusets største samlingspunkt er uden tvivl den ugenerede atriumgård, hvor både et havesæt og en lækker jacuzzi står klar til at forkæle på en lun solskinsdag. Her kan hele familien nyde ferien med afslapning og hygge i læ for vinden. Fra atriumgården er der direkte adgang ind i huset flere steder. Blandt andet ligger sommerhusets flotte og veludstyrede køkken-alrum og stue i direkte forbindelse hertil. Køkkenet indeholder alt fra 4 ovne, 2 mikroovne, 4 x 2 kogeplader, 2 køle/fryseskabe, 2 opvaskemaskiner til et vinkøleskab. Aktivitetsrummet ligger også centralt placeret i sommerhuset og rummer så godt som alt, hvad den dyste-lystne kan ønske sig. Her er alt fra poolbord, bordtennis, bordfodbold til elektronisk dart. På hemsen i aktivitetsrummet er der ægte hulehygge med PlayStation 4. Og når hyggen så skal foregå et andet sted, så kan familiens mindste med fordel tage rutsjebanen ned. JA, sommerhuset har en indendørs rutsjebane. Det giver et kildende sus i maven, som alle børn har fortjent i deres ferie. Udover alle aktiviteterne så tilbyder dette sommerhus også sine gæster den luksus, at der er aircondition i alle soveværelser, samt et toilet til stort set hvert værelse. Det vil sige, at sommerhuset har i alt 6 dobbeltværelser, alle med lækre senge, og 6 badeværelser, alle med bruser og toilet. De fleste af dem har tilmed dobbeltbrusere. Dette sommerhus oser af ferie med overskud, afslapning og forkælelse.

Udover at sommerhuset ligger tæt på Blåvand hovedgade, så er der indenfor en gåafstand på godt og vel 1000 meter også mulighed for at besøge Hvidbjerg Strand. Havet er badevenlig og en god oplevelse for hele familien.

Udenfor sommerhuset findes der et gyngestativ med rutschebane, et legehus, en sandkasse samt en klatrevæg.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.