Søren Lassens Vænge 14

Feriehus 462 • Søren Lassens Vænge 14 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Søren Lassens Vænge 14 er et lækkert og velbeliggende aktivitetshus med fantastisk udeområde

Dette dejlige og lyse aktivitetssommerhusligger bynært og venter på at tilbyde alle sine dejlige faciliteter til en eller to familiers aktive ferie.

Huset byder på i alt 5 soveværelser 4 med dobbeltsenge og 1 med 1 enkeltseng, samt 3 badeværelser, hvoraf det ene er med både sauna og spabad. I det særskilte og fine aktivitetsrum er der mulighed for både at spille pool og bordtennis.
Køkkenet er åbent og i direkte sammenhæng med stuen, hvorfra der er udgang til den meget store sammenhængende øst, syd og vestvendte terrasse. Prøv at kigge billederne igennem og giv os ret i at den store og delvist overdækkede terrasse næsten signalerer hyggestunder, afslapning og grill-madlavning. Det skal være temmelig køligt før man vil ind herfra – og trænger man lige til en smule indre varme, når man er på terrassen, er der opstillet et bordfodboldspil, som kan bruges til at få blodcirkulationen i gang med.

Udenfor terrasseområdet byder den 1531 m²-store grund på en stor græsplæne, hvor der både er sandkasse og fodboldmål. I huset er der endvidere også både krocket og petanque-spil, så der er ingen undskyldninger for at kede sig i disse omgivelser. Her er alverdens aktivitetsmuligheder for alle, der er til den slags og dejlige afslapningsmuligheder både inde og ude, for dem der foretrækker det.

Huset ligger godt og centralt som base for gode vandreture. Der er ca. 1 km. til Blåvand Hovedgade. 1,2 km. til Hvidbjerg Strand, og ca. 1,5 km. til det store Tirpitz-museum. Er de rigtige vandresko pakket med i feriekufferten er der også kun ca. 2 km. til Kallesmærsk Hede, hvorfra der er en fantastisk smuk vandretur over heden til Blåvand Fyr – og retur over stranden til huset. En frisk lille spadseretur på ca. 10 km. som virkelig kalder på en dejlig bøf og et glas rødvin på terrassen efter endt udflugt.

Her er hus og hygge og aktivitetsmuligheder for alle pengene. Prøv det!!

Rygning forbudt. Ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.