Gl. Skolevej 13

Feriehus 465 • Gl. Skolevej 13 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Hyggeligt og skandinavisk inspireret sommerhus på Gammel Skolevej 13, beliggende centralt i Blåvand.

Dette stilfulde og flotte sommerhus er indrettet i den skønneste skandinaviske stil. Der er højt til loftet og god plads til, at hele familien kan hygge sig under et tag.

Huset er opdelt i 2 etager. På stueplan findes husets 2 gæstetoiletter og 2 komplette badeværelser. Ligeledes er der også 2 rummelige soveværelser med god skabsplads og lækre senge. Den skønne opholdsstue ligger centralt placeret og er indrettet med pejs og hyggeskabende møbler og interiør. Køkken-alrummet ligger i direkte forbindelse til opholdsstuen og har et flot og veludstyret køkken. Dette rum lægger ligeså vel som opholdsstuen op til en hyggestund med evt. brætspil eller andet familiærsamvær. På husets 1. sal er der 2 soveværelser, en hems med 2 enkelt senge og et fælles rum, som lægger op til total afslapning.
Sommerhuset har flere dejlige terrasser, som alle er med til at skabe den perfekte ramme for en udendørs ferie på de lune og solskinsrige sommerdage. Her er plads til både solbadning, leg og afslapning i en lækker solstol med f.eks. en kold forfriskning og en god bog. Terrassen mod syd/vest er det oplagte sted at give sig i kast med grillhygge, da aftensolen her vil brillere med sin sidste energi.

Ikke langt fra sommerhuset ligger Blåvands Hovedgade, hvor butikker i alle afskygninger ligger klar til at opfylde et hvert behov. Her er alt fra tøjbutikker til specialbutikker med udsøgte vine og lokale fødevarer.

Er det ikke shoppelysten, som er størst på ferien, så ligger sommerhuset også i en overskuelig gåafstand til den helt fantastiske og børnevenlige Hvidbjerg Strand. Her kan det fine hvide strandsand smyge sig mellem de bare tæer, Vesterhavet kan huse en frisk dukkert, og børnene kan frit bygge sandslotte i ro og mag. Uden tvivl et anbefalelsesværdigt naturbesøg!

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.