Kollemarken 1

Feriehus 514 • Kollemarken 1 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Velbeliggende og superhyggeligt feriehus på Kollemarken 1 – med Blåvands lækreste udeområde!!!

Alle de positive superlativer står i kø for at blive nævnt, når vi skal beskrive dette helt unikke hus :

Husets 77 m² fik en total makeover i foråret 2018 bl.a. med et helt nyt badeværelse – så det nu, efter vores vurdering, præcist er definitionen på et charmerende og hyggeligt dansk sommerhus. Huset har plads til 4 personer i to dejlige soverum og herudover er der et stort åbent køkken/alrum i direkte sammenhæng med stuen.
Fra stuen er der udgang til dét vi uden betænkninger vil kalde : ”Blåvands lækreste udeområde”.
Et ca. 150 m² stort lukket terrasseområde, som rummer mange dejlige faciliteter. Bl.a. er der udekøkken med varmt og koldt vand med integreret gas grill samt arbejdsplads/køkkenbord. Herudover er der flere gode hyggekroge, overdækket terrasse, samt et loungeområde med kæmpeparasol med 3 indbyggede terrassevarmere og lys under dugen.
Endvidere er der midt i terrassen en dejlig stor jacuzzi, ligesom der også er opstillet en specialfremstillet ”natursauna” i sammenhæng med terrassen – og som om det ikke var nok, er der skam også lige opført en Natursuite som på sine egne 19,5 hyggelige m² byder på et dobbeltværelse med eget bad og toilet, samt en lille overdækket ekstra terrasse – også med terrassevarmer. Natursuiten og saunaen er højisolerede og er derfor billige at varme op.
Som prikken over i’et i dette fantastiske udeområde er der i et lukket hjørne installeret en dobbelt udebruser med koldt og varmt vand.

Hele terrasseområdet er omgivet af et plankeværk med mat glas ovenpå – så I vil kunne gå fuldstændigt ugenerede rundt på hele terrasseområdet, uden at nogen vil kunne se jer. Terrasseområdet kan naturligvis også oplyses v.h.a. de 16 lamper, som er opsat på plankeværket.
Ved udgangen fra husets stue er ca. 16 m² af terrasseområdet overdækket – og også her er der terrassevarmere, så udeaftenerne kan gøres ekstra lange.

Vi kan kun opfordre jer til at kigge billederne af dette unikke hus igennem, men gør det langsomt – de lækre billeder kan nemt tage pusten fra én.

Hele grunden er omkranset af høje fyrretræer, som er med til at sikre, at man kan holde en helt ugeneret ferie i dette dejlige hus.

Behøver vi nævne, at huset i øvrigt er særdeles velbeliggende, 700 meter fra Blåvand Strand og kun 100 meter fra SPAR og starten af Blåvand Hovedgade?

RYGNING FORBUDT. Ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.