Fynsland 18

Feriehus 517 • Fynsland 18 • Blåvand

Op til 12 personer
{{facility.text}}

Fynsland 18 - Topmoderne sommerhus på skøn stor naturgrund beliggende i gåafstand til Tirpitz museet.

Dette skønne sommerhus er stilfuldt og topmoderne. Med sin hyggelige træfacade, det store udendørs terrasseareal samt den yderst ugenerede naturgrund danner dette sommerhus den perfekte ramme for en ferie i ro og mag for hele familien.

På terrassen, som er delvist overdækket, står et lækkert havebordssæt klar til at være vært for flere af feriens mange måltider. Her er plads til hyggelige stunder, både morgen, middag og aften. I haven er der rig mulighed for at slå sig løs med diverse havespil eller hoppe i den udendørs jacuzzi for at slappe helt af og glemme alt om hverdagens stress og jag. I bunden af naturgrunden findes et hyggeligt shelter og bålsted - et fantastisk sted for familien at skabe sig en hyggelig naturoplevelse.

Indenfor i sommerhuset, kan roen og naturen også fornemmes. I det rummelige køkkenalrum samt i stuen strømmer lyset ind fra haven via de store vinduespartier. Dette skønne lys gør at begge rum er attraktive samlingspunkter for hele familien. Køkkenet er flot og veludstyret, samt giver direkte adgang til 4 af sommerhusets soveværelser, 2 badeværelser samt det store aktivitetsrum. Aktivitetsrummet byder på et poolbord, bordtennis, et lækkert barbord med 4 stole samt en topmoderne arcademaskine med 2300 forskellige klassiske arcadespil til mange timers underholding.
Som en lækker og raffineret detalje til sommerhuset, så ligger de 2 sidste værelser samt et badeværelse i en separat afdeling med egen indgang. Der er naturligvis overdækket adgang til denne afdeling fra selve sommerhuset. Denne lille charmerende separate afdeling er en ideel løsning, hvis I er flere familier eller venner afsted på ferie sammen.

Tæt på sommerhuset findes der flotte naturstier, som uden tvivl er en vandretur værd. Ligeledes ligger det verdensomtalte Tirpitz museum kun 1 km fra sommerhuset, så har I lyst til at besøge museet på gåben eller på cykel så er dette anbefalelsesværdigt.

Sommerhuset er røgfrit og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.