Strandparken 18

Feriehus 520 • Strandparken 18 • Blåvand

Op til 14 personer
{{facility.text}}

Strandparken 18 - storslået poolsommerhus af høj kvalitet - med kort afstand til Vesterhavet

Dette skønne sommerhus har den ultimative beliggenhed. Med mindre end 200 meter til kysten er der rig mulighed for, at hele familien kan få en frisk Vesterhavsdukkert eller bare nyde dagen på stranden i det silkefine sand.
Er det ikke lige stranden der trækker, så tilbyder dette sommerhus de absolut bedste vilkår for havehygge og solbadning. Sommerhuset er nemlig beliggende på en stor og ugeneret naturgrund. Grunden er omkranset af træer som sikrer både læ og privatliv til ferien. Den grønne bløde græsplæne udenfor huset er perfekt til diverse havespil, både kongespil, stangtennis eller måske en lille fodboldkamp vil kunne bidrage til feriestemningen.

På terrassen står både solvogne, grill og havemøbler klar til at blive brugt på en lun solrig sommerdag. Der er fra terrassen direkte adgang ind til sommerhusets åbne køkken alrum og stue via de charmerende og klassiske hvidsprossede terrassedøre.

Inde i det åbne alrum emmer der af hygge og afslapning. Der er højt til loftet, et stort spisebord, et komfortabelt blødt sofamøblement, en brændeovn, samt et veludstyret og funktionelt køkken. Ud fra dette skønne samlingspunkt er der adgang til resten af husets mange faciliteter. Bevæger man sig mod nordfløjen, så kommer man direkte ind i det fantastiske poolområde, hvor en 3,5 x 7 meter stor og krystalklar pool står klar til plask og sjov, samt en spa og et dampbad der opfordrer en hver feriegæst til en afstressende stund. I modsatte fløj findes både soveværelser og aktivitetsrum. Aktivitetsrummet er spækket med udstyr, som sikre feriens kvalitet uanset vejrprognosen. Her er både poolbord, fodboldbord, bordtennis, PlayStation 4 samt Nintendo Wii. Hele sommerhuset har i alt 12 faste sovepladser med gode senge, samt 4 lyse badeværelser, alle med toilet og brusebad. Dette sommerhus er meget luksuriøst og er uden tvivl indrettet og udstyret efter alle kunstens regler.

Som noget helt specielt har ejeren af huset installeret et specielt klorsystem på poolen og spaen, som gør at klorindholdet er ca. 50% mindre end ved normale poolhuse. Systemet styres digitalt, men vi kommer stadig forbi en gang i ugen, som normalt og kontrollerer om alt er som det skal være.

Sommerhuset er røgfrit og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.