Sydslugen 20

Feriehus 521 • Sydslugen 20 • Blåvand

Op til 12 personer
{{facility.text}}

Lækkert aktivitets- og pool sommerhus med storslået beliggenhed på Sydslugen 20

Beliggenheden af dette sommerhus er helt ”outstanding”. Sommerhuset er placeret så smukt på en stor naturgrund kun 400 meter fra Vesterhavet. Den bløde paryk i form af græstaget understøtter så fint den hyggelige stemning som sommerhuset har både inde og ude.

Sommerhuset har 2 skønne terrasser som begge er delvist aflukket. På terrassen i baghaven kan man nyde solens lune stråler alt imens man hygger sig med et måltid mad, en kold forfriskning eller imens benene er smidt op på solstolen i selskab med en god bog. På naturgrunden udenfor sommerhuset findes der både gyngestativ og en sandkasse til de mindste. Rundt om hele sommerhuset er der flisebelægning. Dette gør det nemt og sikkert for hele familien at nyde udelivet og den friske Vesterhavsluft.

Indendørs i sommerhuset fortsætter den gode og hyggelige stil. Stuen danner den perfekte ramme for en stund med evt. spil og samvær. Køkkenalrummet som ligger lige ved siden af stuen, er moderne indrettet og giver plads til at hele familien kan være sammen omkring måltider og madlavning. Både stuen og køkkenet har udsigt til det lækre pool- og spa område, som står klar til vandleg, svømning eller afslapning.
I den anden ende af sommerhuset findes værelsesafdelingen, hvor der i alt er plads til 12 personer fordelt på 4 værelser med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge. I denne fløj findes det veludstyrede aktivitetsrum også. Her er både poolbord, bordtennis og bordfodbold. Sommerhuset har i alt 3 badeværelser som alle er moderne og funktionelle.

Dette sommerhus kan tilbyde én eller flere familier de ultimative vilkår for god ferie. De mange indendørs aktiviteter kan sætte alt vejr ud af spil og dermed sikre en mindeværdig ferie uanset hvad. Det er ikke kun de indvendige aktiviteter og beliggenheden som er betagende ved dette sommerhus, ligeledes er de omkringliggende seværdigheder. Kun en frisk gåtur fra sommerhuset ligger det flotte Blåvandshuk Fyr og er man glad for vandreture, så er en gåtur langs kysten til Hvidbjerg Strand og tilbage igen også anbefalelsesværdig.

Som noget helt specielt har ejeren af huset installeret et specielt klorsystem på poolen og spaen, som gør at klorindholdet er ca. 50% mindre end ved normale poolhuse. Systemet styres digitalt, men vi kommer stadig forbi en gang i ugen, som normalt og kontrollerer om alt er som det skal være.

Sommerhuset er røgfrit og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.