Østkrogen 9

Feriehus 522 • Østkrogen 9 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Lækker og moderne sommerhusperle – på dejlig ugeneret naturgrund på Østkrogen 9

Dette fantastiske og lækre hus rammer bulls eye for alle som foretrækker en fredelig og dejlig ferie i ugenerede og maleriske naturrammer.

Huset ligger i den østlige ende af Blåvand kun ca. 100 m. fra de store åbne naturarealer mod Ho og Skallingen og huset vil med garanti blive en topsællert for alle, som værdsætter kortere og længere vandreture eller mountainbiketure i det enestående klitlandskab mellem Blåvand og Ho, og som samtidig sætter pris på lækre rammer til forkælelse og restitution efter turen.

Huset byder på sine nyrenoverede 80 m² på 3 dejlige soverum med luksussenge, et stort åbent køkken/alrum, som ligger i direkte sammenhæng med stuen, samt et moderne og dejligt badeværelse. Fra både køkken og stue er der udgang til den store og delvist overdækket syd og vestvendte terrasse, som også er udstyret med en lavenergi-terrassevarmer, så udeaftenerne med bøffer på grillen og en god Barolo i glassene kan blive lange og behagelige. Fra terrassen er der udsyn og flisesti til den smukke og specialbyggede natursauna, som nærmest tigger om at blive benyttet til wellness-afslapning efter en lang vandre- eller cykeltur.

Den store naturgrund er omkranset af høje træer, så både hus og terrasse ligger fuldstændig ugeneret for indkig. I vestlig retning ligger det nye Tirpitz-museum gemt i sandet indenfor 300 meters afstand, men da færdsel til og fra museet er forbudt via Østkrogen, er der igen gener fra museet og dets gæster. Fra grunden fører en natursti i øvrigt ned til en meget fredelig del af stranden, som ikke bruges af ret mange – midtvejs mellem Hvidbjerg Strand og Skallingen.

For den kræsne naturelsker, som sætter pris på indeluksus i kombination med muligheden for en ugeneret ferie i smukke naturomgivelser scorer dette dejlige hus 5 ud af 5 stjerner. Læn dig tilbage og nyd billederne af huset og omgivelserne - og giv os ret i, at I disse rammer bør alle kunne holde en perfekt ferie.

Rygning ikke tilladt


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.