Blåvandvej 38G

Feriehus 523 • Blåvandvej 38G • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Velholdt sommerhus på Blåvandvej 38 G midt i Blåvand by med rolig og ugeneret baghave.

Dette sommerhus beskrives bedst som et klassisk byhus, med en god beliggenhed i forhold til både indkøbsmuligheder samt restauranter.

Udover at sommerhuset er yderst veludstyret, så har det også en helt fantastisk baghave, som emmer af ro og hygge. Haven er omkranset af flotte buske og farverige blomster i sommertiden, som lukker haven fuldstændig af. Under den overdækkede terrasse står et flot havebordssæt, som opfordrer familien til at nyde en grillaften i den lune sommerluft, alt imens klatreroserne blomstrer og giver sommerstemningen et ekstra lille løft. Det er også i haven at den udendørs jacuzzi findes. Her er der plads til at glemme hverdagens stress og jag og trappe helt ned i tempo. Det gælder om at læne sig tilbage og nyde de lune boblers brusen, måske med en lille forfriskning i hånden samtidig. I haven findes der også et gyngestativ, sandkasse samt solstole, så der mangler intet for, at ferien kan blive afholdt ude i den friske Vesterhavsluft. Fra terrassen er der adgang til et stort og todelt aktivitetsrum. Her er både en radio, bordfodbold, air hockey samt poolbord.

Indenfor i det rummelige hus findes et funktionelt og åbent køkken alrum, som via de charmerende franske døre giver adgang til den komfortable og bløde tv-stue. Her kan en aften med brætspil, tv-hygge eller en god bog samle hele familien til en hyggelig stund. I den ene ende af huset findes et stort soveværelse med skabsvæg og direkte adgang til et af husets to badeværelser samt en helt ny sauna. I den anden ende af sommerhuset ligger husets entre, som har både vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der adgang til sommerhusets andet badeværelse, samt to værelser med dobbeltsenge. Det sidste soveværelse findes ved køkkenet, hvori der både er en dobbeltseng, samt et lille bord/bænke lege-sæt til familiens mindste. Alle værelser er udstyret med god skabsplads.

Et sommerhus hvor funktionalitet og havehygge er kodeordene.

Sommerhuset er røgfrit og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.